R. Eigims: Esmu gatavs parakstīties par homoseksuālisma propagandas aizliegumu, šo problēmu ir jāizskauž 5

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saeimas deputāts Rihards Eigims pēc portāla lūguma komentēt biedrības „Aizsargāsim mūsu bērnus” iniciatīvu savākt parakstus par tautas referenduma rīkošanu ar mērķi aizliegt homoseksuālisma propagandu bērnu mācību iestādēs pietiekami kritiski izteicās par homoseksuālisma problēmu, kura līdz ar katru gadu attīstās.

„Homoseksuālisma problēma pastāv visur un tikai vēršas plašumā. Tomēr tā neradās Latvijā, bet pie mums tā sāka attīstīties pēc mūsu valsts iestāšanās ES. Visa homoseksuālisma propaganda nāk no Eiropas. Bet Latvijai ir savas vērtības, un lielākajai mūsu ļaužu daļai šādas attiecības nav pieņemamas.

Kopumā parakstu vākšana ir laba iniciatīva, ar kaut ko ir jāsāk. Domāju, ka jāaizliedz dažādas geju parādes un publiskas netradicionālās seksuālās orientācijas demonstrēšana, it īpaši, ja par tā lieciniekiem var kļūt bērni. Tas viss ir stingri jāizskauž.

Jā, pagaidām nekas briesmīgs šīs problēmas dēļ nav noticis, bet sabiedrība aktīvāk sāka pret to uzstāties. Tas, ka cilvēki sāka pievērst uzmanību šai problēmai, ir ļoti labi, jo situācijas, kad tauta klusi par kaut ko ir sašutusi virtuvē, bet pēc apsūdz politiķus bezdarbībā, nav retas”, – atzīmēja tautas kalps. 

Tāpat Rihards Eigims atzīmēja, ja viņam būs iespēja, arī viņš parakstīsies par labojumiem, kuru mērķis ir aizliegt homoseksuālisma propagandu.   


Написать комментарий

Krievijas smirdoņa izplatās...

es arī parakstos

Tie kas visvairaak blauj par kautkaa aizliegshanu, pashi to piekopj...

Neviens te nebļauj - vai redziet televīzijā, radio uz ielām šadu paziņojumu?
Vācijā savākti 65 000 parakstu, ungārijā arī notiek šads referendums, Nigērijā jau bija. Zviedri, Norvēģi, Dāņi paši ar to cīnās, lai nebūtu obligāta seksa izglītība mazuļiem bērnudārzos, kur māca pašapmierināšanos un visu, ko seks piedāvā , bet nemāca par to ka seks ir mīlestības izpausme, nevis pliks akts. ''Diena, kad Rūta bija Kārlis'' pameklējiet internetā.

Kā "pagaidām nekas briesmīgs nav noticis"!? Tas vai tad normāli, ka kaut kādi pie varas esoši naudas maisi ārstiem pieprasa izņemt no psihisko slimībiu kataloga šādas seksa novirzes un vairums ar sajūsmu sāk savus bērnus audzināt ar homoseksuāliem uzskatiem. Atsevišķus indivīdus, kuri vēl neatzīst šādu parādību, ne tikai nosoda, bet reāli soda. Tas ir normāli, ka Rīgā uz ielas katrs trešais zēnu pārītis ir divu geju pāris?! Tauta jau tā uz pēdējās izmiršanas robežas, bet te propogandē bezatbildīgus savdzimuma seksa priekus un nekādas tautas nākotnes, pasarg dies: puse tautas vientuļas māmiņas ar bērniem, kurām nav naudas un cits citu drāzoši tēvaiņi bez mazākajām raizēm par to vai tauta izdzīvos- "nav vairs savējo , ņems priekšā ciitautieti." Ja kādam tas viss normāli, tad viņš pats nav normāls :
http://youtu.be/XNWs6VIVnts
http://youtu.be/By1nmqVFsHs

Написать комментарий