Kulda: Latvijas izlase Olimpiādē centīsies parādīt savu labāko sniegumu

foto: izvestia.ru
foto: izvestia.ru

Latvijas hokeja izlase februārī gaidāmajās Soču olimpiskajās spēlēs mēģinās parādīt savu labāko sniegumu, negriežot ceļu potenciāli spēcīgākām komandām, izteicies valstsvienības aizsargs Artūrs Kulda.

Soču olimpiskais hokeja turnīrs norisināsies no 12. līdz 23.februārim, un tajā jau ceturto reizi pēc kārtas piedalīsies arī Latvija, aizvadot cīņas vienā grupā ar Šveici, Čehiju un Zviedriju.

"Protams, var izcelt sešas septiņas komandas, kas olimpiskajā hokeja turnīrā būs absolūtas favorītes," izteicies Kulda. "Taču tas nenozīmē, ka šīs komandas pret Latviju jau pirms mača nodrošinājušas sev uzvaru. Katra valstsvienība šajā turnīrā cīnīsies, tāpēc sacensības būs interesantas. Savukārt Latvija, bez šaubām, centīsies parādīt savu labāko sniegumu."

Latvijas izlase februārī gaidāmajām Soču olimpiskajām spēlēm sāks gatavoties ar 1.februāri. Valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans, kurš ir aizņemts Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībā Bufalo "Sabres", izlasei pievienosies vien Sočos kopā ar Ziemeļamerikā spēlējošajiem Zemgu Girgensonu un Kristeru Gudļevski.

Federācija Nolanam olimpiskajās spēlēs nav uzdevusi ieņemt kādu konkrētu vietu. Pirms Olimpiādes hokeja turnīra sākuma Latvija aizvadīs pārbaudes spēles pret Krieviju (8.februārī) un Austriju (10.februārī).


Написать комментарий