Nīderlandiešu bankas vadītājs salīdzina savu nodarbošanos ar prostitūciju

foto: bigpicture.ru
foto: bigpicture.ru

Nīderlandes bankas "ABN Amro" vadītājs piektdien, pārģērbies par bordeļa saimnieci, darbinieku ballē salīdzināja savu nodarbošanos ar prostitūciju, ziņo LETA-AFP.

Bankas ikgadējā kabarē ballē bijušais finanšu ministrs Gerits Zalms bija saģērbies kā viņa "māsa" Priscilla zilā zīda vakarkleitā, brūnā parūkā un zeltītos cimdos.

"Jums jāsāk ar trim pamatvērtībām - uzticību, kompetenci un ambīcijām," viņš paziņoja aptuveni 7000 sanākušajiem "ABN Amro" darbiniekiem. Pēc tam viņš skaidroja, kāpēc banku darbība līdzinās prostitūcijai. "Mēs laipni uzņemam klientus, esam pieredzējuši un, kas ir vissvarīgāk, vienmēr apmierinām klientu," teica Zalms.

"Jums jāpieņem darbā jaunie talanti un jāapmāca viņi," viņš turpina. "Un sievietēm jāvar sasniegt augstākos amatus. Patiesībā mūsu biznesā sievietes bieži ir virspusē!"

"ABN Amro" ir Nīderlandes trešā lielākā banka pēc IGN un "Rabobank". 2008.gadā tā tika nacionalizēta, un Zalms ir tās vadītājs kopš 2009.gada.

"ABN Amro" nepubliskos Zalma runas tulkojumu, jo "tas ir tipisks nīderlandiešu humors vislabākajās kabarē tradīcijās". Taču tās videoieraksts atrodams vietnē "YouTube".

"Priscilla" pabeidza runu ar dažiem padomiem saviem kolēģiem.

"Esiet godīgi pret klientiem, izturieties pret riskiem ar lielu atbildību, darbojieties caurskatāmi, neļaujiet prēmijām kļūt pārāk lielām. Un vienmēr atcerieties, ka klients ir pats galvenais!" sacīja Zalms. "Galu galā mēs ar to nodarbojamies jau gadsimtiem ilgi, un arī jūs to varat!"


Написать комментарий