Par kultūru atbildīgajam vicemēram bija grūti pateikt, kādēļ Daugavpilī nenotika Ziemassvētku noformējuma konkurss

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Katru gadu Ziemassvētku priekšvakarā visas, un ne tikai Latvijas pilsētas cenšas stimulēt iedzīvotājus radīt svētku noskaņojumu, izrotājot savus logus un balkonus, pagalmus, piegulošās teritorijas un veikalu skatlogus. 

Tomēr, neskatoties uz atbildīgā par kultūru vicemēra Jāņa Dukšinska apliecinājumu par to, ka šogad Ziemassvētku noformējuma konkurss tiks izsludināts, pilsētas iedzīvotāji to tā arī nesagaidīja.

Uz portāla Gorod.lv jautājumu, kādēļ Daugavpilī nenotika Ziemassvētku noformējuma konkurss, kurā starp citu iepriekš tika piešķirtas dāvanas un balvas, Jānis Dukšinskis atbildēja, ka pēc viņa domām konkursu izsludināja Būvvalde. Pēc korespondenta piezīmes par to, ka konkursa nebija, vicemērs ieteica vērsties ar jautājumiem pie domes izpilddirektora.

Komentāru šajā jautājumā sniedza Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inese Andiņa, kura atzīmēja, ka konkurss nenotiek jau otro gadu, bet jaunie domes darbinieki šādu iniciatīvu neizrāda.

I. Andiņa atzīmēja, ka konkurss, iespējams, notiks nākamreiz, t.i., jau šī gada beigās. Šobrīd tiek izstrādāta vispārējā kultūras pasākumu koncepcija, tādēļ šim konkursam, iespējams, izvēlēsies kaut kādu tematiku, kura būs atbilstoša vispārējai pasākumu tematikai.    


Написать комментарий