Daugavpils novadā izstrādāts logo un moto darbam ar jaunatni

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šodien, 22.janvārī, Daugavpils novada domē notika logo un moto konkursa darbam ar jaunatni uzvarētāju apbalvošanas ceremonija, izstrādāto logo un moto izmantos jauniešu pasākumos, diplomos, kurus pasniedza visiem 25 konkursa dalībniekiem.

Jaunatnes lietu speciāliste Santa Matisāne atzīmēja, ka visi konkursa ietvaros iesniegtie darbi esot ļoti dažādi, interesanti un pareizi. Tomēr par labāko logo tika atzīts daudzkrāsains, nedaudz pārdrošs logo, kurā zaļā krāsa simbolizē Daugavpils novada dabu, oranžā – sauli un sarkanā – jauniešus.

„Ieraugot paziņojumu par konkursu, nodomāju, kāpēc nē? Prakses laikā bija nedaudz brīvā laika, un es nolēmu izmantot savas iemaņas, kuras turpinu pilnveidot Rēzeknes augstskolā. Ar savu logo zīmi vēlējos atspoguļot brīvību, kaut ko interesantu un kustīgu, kas liecinātu par jauniešu dabu.

Savukārt devīze „Attīsti sevi un savu novadu!” ir savdabīgs aicinājums jauniešiem, kurus es aicinu attīstīties un priecāties par saviem sasniegumiem”, portālam Gorod.lv pastāstīja programmas „Interjera dizains” 4.kursa studente, konkursa uzvarētāja Irēna Ivanova.
Jāatzīmē, ka uzvarētājus apsveica Daugavpils novada domes priekšsēdētāja vietnieks Arvīds Kucins, kurš novēlēja viņiem iedvesmu un spēku.

25 jauniešu konkurencē 3.vietu izcīnīja jaunieši no Naujenes pagasta – Mareks-Kristiāns Jurevičs, Vladislavs un Janeks Hripači, 2.vietu ieguva Anastasija Bojarova no Skrudalienas pagasta, bet 1.vietu – Irēna Ivanova.

Apbalvošanas ceremonijā jauniešiem paziņoja, ka tagad viņiem ir arī sava lapa interneta vietnē facebook, kurā tiks ievietota informācija par jauniešiem domātiem pasākumiem, fotogrāfijas un ziņas.



Написать комментарий