Žanna Friske vairs nespējot staigāt

foto: theplace2.ru
foto: theplace2.ru

Pēc smagās cīņas ar vēzi populārajai Krievijas dziedātājai ir problēmas ar kājām, ziņo ārvalstu prese. Kā kļuvis zināms NTV žurnālistiem, pēc septiņu mēnešu cīņas ar slimību dziedātāja vairs nespēj staigāt. tomēr viņa ir solījusi tēvam uzvarēt smago kaiti un vēl dzemdēt bērnus.

Pēc dziedātājas tēva Vladimira Borisoviča teiktā, par meitas slimību viņš uzzinājis pērnā gada vidū. uzreiz pēc tam uzsākta Žannas ārstēšana labākajās ASV un Vācijas klīnikās. Aktrises un dziedātājas dēlēns Platons, kas dzimis pērn aprīlī, visu šo laiku dzīvojis pie viņas vecākiem.

"Es uzzināju jau ļoti sen. Septiņus mēnešus jau zinu. Man zvanīja no Amerikas un teica, ka viņai ir problēmas. Viņa sākumā pati nezināja, kas viņai kaiš. Bija lēkmes. Viņa domāja, ka vienkārši sāp galva. Tas bija pēc dzemdībām. Līdz dzemdībām viņai sūdzību par veselību nebija. tika veikta pilna izmeklēšana, un pēc tās mums pateica. Smadzeņu tomogrāfija uzrādīja vēzi," televīzijas kanāls NTV citē Friskes tēvu.

Dziedātāja ziņu par nāvējošo slimību uztvērusi mierīgi un līdz pēdējam mirklim nav vēlējusies uztraukt vecākus.
"Kad es viņu pavadīju, viņa teica - tēti, mēs uzvarēsim to nelieti," saka dziedātājas tēvs, piebilstot, ka meita solījusi, ka vecākiem vēl būs mazdēls, mazmeita.

"Viņu ārstē ļoti labi ārsti. Mēs visu laiku sazināmies. Žanna ir labā garastāvoklī un ir noskaņota uzvarēt," par dziedātājas pašsajūtu intervijā "Komsomoļskaja pravda" stāsta viņas kolēģe grupā "Bļestjāsčije" Olga Orlova. viņa uzsvēra, ka tuvākajās dienās pie Žannas dosies viņas dēlēns, arī pati Olga plānojot satikt draudzeni.

Portāls Mixnews.lv jau ziņoja, ka 20.janvārī Krievijas televīzijas Pirmais kanāls uzsāka ziedojumu vākšanu Žannas Friskes ārstēšanai. īsā laikā ir izdevies savākt vairāk nekā miljonu eiro.

Taču, ja var ticēt portālam "Life News", tad dažādu birokrātisku sarežģījumu dēļ ārstēšanai savākto naudu dziedātāja varētu saņemt tikai pēc 75 dienām. Pēc "Rusfond" pārstāvja teiktā, tas ir saistīts ar lielo organizāciju apjomu, kas ir iesaistītas sistēmā. nav arī saprotams, vai ir kāda iespēja šo procesu paātrināt.


Написать комментарий