Karate: „Sochin” karatisti Madonā tiek pie medaļām un naudas balvas

foto: karate-sport.ru
foto: karate-sport.ru

18. janvārī Madonā norisinājās ikgadējais un tradicionālais karatē turnīrs pēc WKF noteikumiem „Samurai Cup”., kurā piedalījās 150 dalībnieki no Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas un Krievijas, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

„Sochin” karatē klubu pārstāvēja skaita ziņā neliela komanda – tikai 7 dalībnieki. Jāpiebilst, ka slimību dēļ uz tatami neizgāja Emīls Mihejevs un Alisa Ivaņko. Kluba vadītājs Sergejs Ivaņko darbojās tiesnešu brigādē, tādēļ sportistiem pašiem bija jārisina taktikas un stratēģijas uzdevumi uz tatami.

Kluba sportisti nostartēja apmierinoši. KATA kategorijā Aleksandra Lebedeka ieņēma trešo vietu, ko kumite grupā paveica arī Juliana Daukšte. Deniss Kuranovs tika ļoti nopietnā sabiedrībā ar Baltkrievijas vadošajiem sportistiem, tiekot pie divām uzvarām. Beigās tas deva trešo vietu. Citi kluba pārstāvji bija tuvu goda pjedestālam, bet pretinieki tomēr bija labāki.

Sochin klubs, startējot kopā ar IJKA (Rīga), komandu ieskaitē ieņēma trešo vietu, tādā veidā saņemot arī „Adidas” dāvanu karti 500 euro vērtībā.

Jau 1 februārī Daugavpils Olimpiskajā centrā visi karatē cienītāji tiek aicināti apmeklēt Latvijas atklāto čempionātu JKA. 


Написать комментарий