Jaunajam Nissan sāka «peldēt» jumts

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Nissan Maxima Sport Sedan koncepcija kļuva vēl par vienu Detroitas starptautiskā autosalona jaunumu. „Peldošais” jumts, bumerangu formas lukturi un 3,5 l dzinējs ar 300 zirgspēku jaudu ir viss, ko mēs mīlam.

Jaunais Nissan Maxima Sport Sedan ar četrām durvīm izskatās masīvāks un solīdāks par pašreizējo modeli: koncepcijas garums sastāda 487 cm, platums – 197 cm, bet augstums – 138 cm. Turklāt tā izskats ir ļoti sportisks, pateicoties radiatora režģim, kurš ir izvirzīts uz priekšu, bumerangus atgādinošajiem priekšējiem un pakaļējiem lukturiem un „peldošajam” jumtam. – ziņo style.rbc.ru. 

Modelis tiek piedāvāts oriģinālā Strad Amber krāsā, kura apvieno zeltainu un oranžu nokrāsu. Ar spilgto virsbūvi krasi kontrastē melni ieliktņi uz sānu statņiem, kādēļ automobilis izskatās dinamiskāk. Mašīnai solīdumu piešķir 21 collu hromēti riteņu diski.

Salona apdarē izmantota melnbalta gamma un augstākās klases materiāli, bet sēdekļus rotā rombveida izšuvumi. 3,5 l dzinējs V6 nodrošina 300 zirgspēku jaudu.

Cik populāra izrādīsies šī koncepcija, rādīs laiks.  

    


Написать комментарий