airBaltic Hevīzas – Balatonas vietā lidos uz Palmu de Maljorku

foto: bnn.lv
foto: bnn.lv

Šā gada 1.jūnijā Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic uzsāks lidojumus no Rīgas uz Palmu de Maljorku Spānijā. Jaunais maršruts nodrošinās ceļošanu starp divām pilsētām, kā arī tālāk uz galamērķiem Baltijā, Skandināvijā, Krievijā un NVS valstīs.

airBaltic veiks lidojumus no Rīgas uz Palmu de Maljorku reizi nedēļā – svētdienās. Aviokompānija lidojumus veiks ar Boeing 737 lidmašīnu un lidojuma ilgums būs aptuveni trīs stundas un četrdesmit minūtes, portālu BNN informē lidsabiedrība.

Vienvirziena biļešu cena būs no 99 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

«Vasaras sezonā pārtrauksim lidojumus no Rīgas uz Hevīzu – Balatonu nelielā pieprasījuma dēļ, kas savukārt ļaus mums uzsākt lidojumus maršrutā Rīga – Palma de Maljorka, tādējādi nodrošinot ērtu ceļošanu starp abām pilsētām, kā arī tālāk uz tādiem galamērķiem kā Sanktpēterburga, Helsinki, Stokholma, Oslo, Viļņa un Tallina,» norāda airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss).

Pēc viņa sacītā, aviokompānijas klienti novērtē iespēju pavadīt brīvdienas siltajā Vidusjūras klimatā, ko apliecināja lielā interese par šādu piedāvājumu pagājušajā gadā.

Aviokompānija nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.


Написать комментарий