Sākusies reģistrēšanās Rēzeknes pusmaratonam

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Tikai nepilni trīs mēneši atlikuši līdz jaunajai „Skrien Latvija 2014” sezonai un tās pirmajam posmam – „Rēzeknes pusmaratonam”, kas notiks 6. aprīlī Rēzeknē (starts pie Kultūras nama), ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Visiem skriešanas draugiem, entuziastiem, iesācējiem un profesionāļiem portālā www.rezeknespusmaratons.lv jau ir iespējams reģistrēties, kā arī pieejams skrējiena nolikums.

Organizatori ziņo, ka būs jauna skrējiena trase, kas vairāk iekļaus Rēzeknes pilsētas centru un Latgales vēstniecību GORS. Viena apļa garums būs 5,27 kilometri, respektīvi – tautas skrējiena dalībniekiem jāveic viens šāds aplis (5,27 km), NIKE skrējiena dalībniekiem – divi apļi (10,55 km), pusmaratona dalībniekiem – četri apļi (21,097 km).

Visa seriāla „Skrien Latvija” jaunums ir plašāks dalībnieku grupu sadalījums NIKE skrējienos, ko var aplūkot sacensību nolikumā.

Organizatori sola, ka 5. aprīļa vakarā dalībniekiem būs pieejams kāds kultūras pasākums ar īpašām atlaidēm Latgales koncertzālē GORS, bet par to plašāk tiks ziņots vēlāk.

Pacietību, gribasspēku, izturību, un tiekamies 6. aprīlī Rēzeknē jaunās skriešanas sezonas atklāšanā!


Написать комментарий