Laimdota Straujuma mainījusi vizuālo tēlu

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Trešdien, 22. janvārī, Saeimas ārkārtas sēdē tika apstiprināts Latvijas valdības sastāvs Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas (attēlā) vadībā, un līdz ar jauno amatu Straujuma piedzīvojusi arī vizuālās izmaiņas.

Oficiālos pasākumos Straujuma vienmēr izvēlējusies elegantus un atturīgus tērpus, bet savās darba gaitās Zemkopības ministrijā un dažādu izbraucienu laikā viņa nav vairījusies arī no ikdienišķa apģērba, gadu gaitā radot draudzīgas un demokrātiskas politiķes tēlu.

Līdz ar stāšanos premjerministres amatā Straujuma līdzīgi citām dāmām, kuras nonākušas vēl atbildīgākos amatos vai mainījušas darba vidi, piedzīvojusi arī vizuālā tēla izmaiņas - tiekoties ar Valsts prezidentu Andri Bērziņu un piedaloties jaunās valdības apstiprināšanas sēdē, viņa pārsteidza ar krietni īsāku matu griezumu.

Straujumas vizuālās pārvērtības jau atzinīgi novērtējuši aktīvākie sociālo tīklu lietotāji, kuri gandrīz vienprātīgi atzinuši, ka jaunā premjerministre, kura ir pirmā Ministru prezidente-sieviete Latvijas vēsturē, varētu kļūt par elegantāko valdības vadītāju.

 


Написать комментарий