Slēpošana: skolēni sniega dienā varēs doties uz Egļukalnu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vispasaules sniega dienas pasākuma ietvaros 24. janvārī (piektdien) Daugavpils vispārējo un profesionālo skolu audzēkņi varēs izbaudīt ziemas priekus „Egļukalna” trasē, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Daugavpils Sporta pārvalde sadarbībā ar Izglītības pārvaldi, Daugavpils Olimpisko centru un slēpošanas trasi „Egļukalns” piedāvās bērniem iespēju izbaudīt ziemas priekus. No paša rīta līdz pat vakaram bērni „Egļukalna” trasē varēs slēpot, piedalīties stafetēs un beidzot pa īstam sajust ziemu. Par bērnu nogādāšanu uz kalnu parūpēsies Izglītības pārvaldes sagādātais transports.

Sākotnēji bija plānts Sniega dienas pasākumus aizvadīt 17. un 18. janvārī, taču sniega trūkuma dēļ tie tika pārcelti uz 24. janvāri. Diemžēl iecere aizvadīt Sniega dienas pasākumus arī pilsētas Centrālajā parkā netiks realizēta sniega trūkuma dēļ. Lai arī jau vairākas dienas Centrālajā parkā darbojas sniega pūtēji, sestdien sniega daudzums nebūs pietiekams, lai šeit varētu aizvadīt iecerētās stafetes.

Toties visi pilsētas iedzīvotāji, kad iecerētā izklaides vieta būs gatava pilnībā, tiek aicināti jebkurā laikā kopā ar bērniem, mazdēliem un draugiem doties izbaudīt un beidzot sajust sniegu arī šajā ziemā.

Plašāka informācija par Sniega dienu


Написать комментарий