Dzeloņcūka uzlēca uz nelaimīgās dāmas galvas

foto: fedpost.ru
foto: fedpost.ru

Brazīlijas slimnīcā trešdien tika nogādāta sieviete, kuras galva bija pārvērtusies par adatu spilventiņu. Par hospitalizācijas iemeslu kļuva uz nelaimīgās sievietes galvas nokritusī dzeloņcūka, kura uz viņas galvas atstāja gandrīz 200 adatas.

Dzeloņcūka uzbruka no gaisa Brazīlijas mājsaimniecei Sandrai Nabuko, kad viņa kopā ar savu suni pastaigājās pa dzimto pilsētu Gavea, kura atrodas uz dienvidiem no Riodežaneiro, ziņo fedpost.ru ar atsauci uz interneta izdevumu The Huffington Post.

„tas bija milzīgs šoks. Vispirms es jutu, ka kaut kas ar dobju troksni atsitās pret manu galvu, bet pēc tam, kad mēģināju aptaustīt sitiena vietu, es jutu, ka mana galva ir pilna ar dzeloņiem. Sāpes bija neizturamas”, – pastāstīja sieviete žurnālistiem.

Sieviete izsauca ātro palīdzību. Mediķi nolēma, ka Sandrai ir nepieciešama hospitalizācija. Slimnīcā ķirurgi dzeloņus izņēma ar pincetes palīdzību.

„Mēs beidzām skaitīt, kad saskaitījām līdz 150. Bet man liekas, ka mēs izvilkām vismaz 200 adatas”, – teica viens no ķirurgiem.
Nabuko, kura tagad lieto antibiotikas, lai novērstu infekciju, piebilda: „Es esmu stipra sieviete. Vecāka gadu gājuma cilvēks vai bērns nomirtu”.

Kā tiek domāts, dzīvnieks uz sievietes galvas nokrita no laternas staba. Stāstot par lidojošās dzeloņcūkas uzbrukumu, sieviete atcerējās, ka kāds no kaimiņiem viņu brīdināja, viņu rajonā ir apmeties dzeloņcūku pāris, bet līdz negadījumam sieviete nebija tās redzējusi.

Tas nav pirmais gadījums, kad dzeloņcūka pauž agresiju pret cilvēku. Pagājušajā mēnesī Jutas štatā slēpotāji nofilmēja dzeloņcūkas uzbrukumu savam biedram.       


Написать комментарий