“Sochin karate klub” sportisti piedalījās starptautiskajā turnīrā „Samurai Cup” Madonā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka pirms ziemas brīvdienām „Sochin karate klub” audzēkņi gatavojās starptautiskajām turnīram „Samurai Cup” pēc WKF noteikumiem.

Jāsaka, šis sportistiem nozīmīgs pasākums, kurā piedalījās aptuveni 150 karatisti no Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas un Krievijas, notika 18.janvārī Madonā.

„Sochin karate klub” vadītājs Sergejs Ivaņko paziņoja portālam Gorod.lv, ka klubu šajā turnīrā pārstāvēja neliela, bet ļoti draudzīga komanda no 7 sportistiem un atbalsta grupas. Savukārt pats S.Ivaņko bija aicināts piedalīties tiesnešu brigādē, tādēļ kluba sportisti paši risināja taktikas un stratēģijas jautājumus.

„Kluba pārstāvji uzstājās labi, bet viņi varētu vēl labāk.

Kata kategorijā Aleksandra Ļebedeva ieņēma 3.vietu. Kumitē labi cīnījās Juliāna Daukšte, kura arī izcīnīja 3.vietu.

Deniss Kuranovs kumitē uzvarēja divās cīņas un ar minimālu pārsvaru zaudēja trešajā cīņā, rezultātā ieguva bronzu – 3.vietu.

Citi kluba pārstāvji bija tuvi uzvarai, taču pretinieks bija spēcīgāks.

Diemžēl slimības dēļ turnīrā nepiedalījās Alisa Ivaņko, Emīls Mihejevs un citi kluba pārstāvji.

„Sochin karate klub” kopā ar IJKA (Rīga) komandu kopvērtējumā izcīnīja sudrabu un „ADIDAS” balvu – 500 eiro”, pastāstīja S.Ivaņko.

Viņš atgādināja, ka 1.februārī Daugavpils Olimpiskajā centrā „Sochin karate klub” un Daugavpils karatē skola aicina uz JKA (Japan Karate Asociation) Atklātu Latvijas čempionātu.


Написать комментарий