Kalkūnes pagasta seniorus ielūdz uz senioru balli

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

7.februārī plkst.16:00 Kalkūnes pagasta pārvaldē (Ķieģeļu ielā 4, 2.stāvā) notiks ikgadēja balle, uz kuru tiek aicināti pagasta seniori, portālam Gorod.lv paziņoja Kalkūnes pagasta pārvaldes kultūras menedžere Brigita Madelāne.

Pēc viņas vārdiem, pasākuma rīkotāji cer, ka aukstais laiks nenobiedēs interesentus un ballē, tāpat kā iepriekšējos gados, piedalīsies vismaz 100 cilvēki. Interesentus gaida daudzveidīga un aizraujoša pasākuma programma.

Senioru uzmanībai piedāvās koncertu un dejas. Pērn senioru balle beidzās pēc pusnakts, tādēļ ļoti noderēja paņemtie līdzi groziņi.

Pērn Kalkūnes pagasta senioru ballē uzstājās Biķernieku pagasta Kultūras nama sieviešu vokālais ansamblis „Rjabinuška”, Daugavpils Baltkrievu kultūras centra akordeonistu ansamblis, vietējie mūziķi – Jurijs Sarāns, Artūrs Vassers, bērnu ansamblis „Zariņi” un Daugavpils novada Kultūras centra vokālā grupa „Stage on”, tādēļ var droši apgalvot, ka arī šogad seniorus gaida ļoti interesants vakars.

Jāpiebilst, ka seniori uz balli tiek aicināti doties ar autobusu, kurš plkst.15:30 ieradīsies Muitā, plkst.15:35 – Randenē, plkst.15:45 – Peļušinā un plkst.15:55 – Birkineļos.


Написать комментарий