Papildināts „Ēnu dienas” vakanču saraksts: Daugavpils skolēni varēs kļūt par pilsētas domes darbinieku ēnām

Kā ziņots, trešdien, 12.februārī, Daugavpilī notiks ikgadējā karjeras izglītības akcija „Ēnu diena”.

Akcija tiks rīkota jau 14.reizi un šīs akcijas mērķis ir ļaut vidusskolēniem gūt priekšstatu par dažādām profesijām, noteiktu darbinieku darba pienākumiem.

Pieteikties dalībai „Ēnu dienā” līdz 31.janvārim var interneta vietnē. Vidusskolēni var pieteikties ne vairāk kā 3 vakancēm. Darbadevējam „ēnas” dalība akcijā jāapstiprina līdz 5.februārim.

Patlaban vakanču saraksts ir papildināts, jo vidusskolēniem radās iespēja „ēnot” vairāku Daugavpils uzņēmumu un organizāciju, Daugavpils pilsētas domes darbiniekus.

Daugavpils skolēni var kļūt par pilsētas mēra, viņa vietnieku, izpilddirektora, Attīstības departamenta vadītāja, Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta vadītāja, sabiedrisko attiecību speciālista, galvenā mākslinieka, Dzimtsarakstu nodaļas vadītājas u.c. „ēnu”. Kopumā pilsētas domespiedāvā 21 vakanci.

Tāpat skolēni varēs iepazīties ar Mājokļu komitejas V.Bojaruna vadībā un Īpašuma komitejas A.Nikolajeva vadībā darbību.

Skolēni, kurus neinteresē pilsētas pašvaldības un tās struktūru darbs, varēs pieteikties banku direktora, firmas valdes locekļa vai universitātes rektora „ēnošanai”.

Pilns vakanču saraksts pieejams šeit.
Šogad akcijā īpaši aicināja iesaistīties nozaru līderus un uzņēmējus, lai stiprinātu Latvijas jauniešu uzņēmību un iedvesmotu uzņēmējdarbībai.


Написать комментарий