Šogad tiks pārveidots Daugavpils Centrālais parks 2

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes iestāde „Komunālās saimniecības pārvalde” (KSP) pagājušajā gadā ziņoja par ieceri nomainīt novecojušo bērnu rotaļu laukuma aprīkojumu Centrālajā parkā. Pieprasītais finansējums tika apstiprināts, pieņemot pilsētas 2014.gada budžetu.

KSP komunālinženiere Oksana Grigorjeva pastāstīja portālam Gorod.lv, ka patlaban tiek turpināta tehniskā projekta izstrāde, kurš tiks iesniegts Būvvaldes speciālistiem. Pēc atļauju saņemšanas tiks izsludināts iepirkums par aprīkojuma iegādi un uzstādīšanu.

Pēc tehnisko risinājumu izstrādes būs zināms, kādā veidā tiks pārveidots bērnu rotaļu laukums. Pēc Oksanas Grigorjevas vārdiem, speciālisti centīsies, lai aprīkojums tiktu iegādāts un uzstādīts līdz 1.jūnijam. Tomēr prakse liecina, ka atklātu konkursu gaitā bieži vien tiek iesniegtas sūdzības, kuru dēļ iepirkuma process ieilgst, tādēļ pastāv iespēja, ka Centrālajā parkā esošā bērnu rotaļu laukuma rekonstrukcija aizņems vairāk laika.

Tāpat komunālinženiere atzīmēja, ka šogad budžetā paredzēti līdzekļi arī citu bērnu rotaļu laukumu modernizācijai. KSP ir iedzīvotāju ieteikumu saraksts, tomēr darbu apjoms būs zināms pēc iepirkuma veikšanas. Pašvaldība līdzekļus bērnu rotaļu laukumu aprīkojuma modernizācijai iedala jau trešo gadu un šogad šis finansējums ir lielāks, nekā iepriekšējos gados, paziņoja O.Grigorjeva.
 


Написать комментарий

Malači, beidzot!

jāiegulda nevis pilsētas centrā, bet tur, kur visvairāk dzīvo cilvēku, t.s. bērnu, teiksim ķīmiķos, jaunbūvē u.c.
piemēram, Centrā trotuāros sagāzta nauda, bet staigāt pa tiem nav kam, no otras puses, piemēram, ķīmiķu rajonā trotuāri ir vecie, un vietām izdauzīti tā, ka kājas un ne tikai var salauzt

Написать комментарий