Daugavpils novada dome 2014. gadā plāno vairāk strādāt ar sabiedrību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Novērtējot Daugavpils novada pašvaldības 2013. gadā paveikto darbu, Daugavpils novada domes izpilddirektore Vanda Kezika ziņoja par rezultātiem un plāniem sabiedrisko attiecību sfērā.

„2013. gadā Daugavpils novada domē notika 14 preses konferences, tika organizētas žurnālistu tikšanās un intervijas ar domes vadību, pašvaldības nodaļu vadītājiem un Daugavpils novada domes deputātiem, tika sagatavotas foto un video prezentācijas.

Jau trešo gadu pēc kārtas iznāk avīze „Daugavpils novada vēstis”. Pērn avīzes apjoms palielinājās no 8 līdz 12 lappusēm, bet avīzes tirāža sastāda vairāk nekā 10 tūkst. eksemplāru.

Iespējams, ka 2013. gadā samazinājās informācijas apjoms par pagastu pārvalžu darbu, par izņēmumiem kļuva Kalupes, Nīcgales, Tabores, Vaboles un Vecsalienas pagasts.

Kopā tika sagatavots 71 video sižets, no kuriem 55 tika nosūtīti Latgales reģionālajai televīzijai. Par populārākajiem video sižetiem kļuva sižets par Vaboles pagasta pasākumu „Vasarsvētku sadancis”, sižets Staņislavam Ivbulim – 102, sižets par Kalupes komandas uzvaru atklātajā Daugavpils Hokeja čempionātā, kā arī sižets par Daugavpils novada dienām”, – paziņoja V. Kezika.

Izpilddirektore atzīmēja, ka pērn tika padarīts daudz – sākās sadarbība ar sociālajiem žurnālistiem, Daugavpils novada avīzē parādījās rubrika „Iepazīšanās ar deputātu”, radio tapa programma „Dialogs ar Daugavpils novadu”, pašvaldībai parādījās konti sociālajos tīklos Facebook un Twitter, tika organizēts Ziemassvētku atklātņu konkurss, notika video prezentācija par Daugavpils novadu, informācija par Daugavpils novada domes pasākumiem tika ievietota portālā latvija.lv.

Tomēr 2014. gadā ir plānoti vēl vairāki jaunievedumi: avīzē „Daugavpils novada vēstis” parādīsies jauna rubrika „Saruna ar pagasta priekšsēdētāju” un „Atbalsti Daugavpils novada ražotājus”, sadarbībā ar Latgales reģionālo televīziju Daugavpils novada domes studijā tiks izveidota programma – Daugavpils novada ziņas (15 minūtes mēnesī), kā arī Daugavpils novada ziņas parādīsies Latgales radio, tiks izdots buklets un disks par Daugavpils novadu, Daugavpils novada municipālā portāla informācija tiks tulkota krievu un angļu valodā, kā arī tiks izveidota foto prezentācija „101 iemesls lepoties ar Daugavpils novadu”, – paziņoja izpilddirektore. 


Написать комментарий