Mihails Bojarskis aiziet no skatuves mazdēla dēļ

foto: telegraph.co.uk
foto: telegraph.co.uk

Labākais postpadomju telpas D’Artanjans, Krievijas aktieris Mihails Bojarskis jau ne pirmo reizi paziņo par to, ka viņam laiks atpūsties.

Domājams, ka tagad viss virzās uz to, ka Mihaila vārdi nav tukši: viņš ir nolēmis pamest skatuvi, lai pavadītu vairāk laika ar mazdēlu Andreju.

Bojarska meita Jeļizaveta ir ļoti pieprasīta kino un televīzijas aktrise. Saspringtā darba grafika dēļ viņai praktiski neatliek laika bērnam, tādēļ ar Andreja audzināšanu nodarbojas Lizas vecāki. Tagad mazais mazdēls Bojarsku ģimenē ir Visuma centrs. Vecmāmiņa un vectētiņš izdabā viņam un visu laiku velta mazajam Andrejam, – vēsta telegraf.com.ua.

Bet arī tā izrādījās par maz slavenajam vectēvam. Tādēļ, ka arī tāpat Bojarskis sūdzējās pars sliktajām filmām un nekam nederīgām lomām, lēmums par aiziešanu no skatuves viņam nebija pārāk smags. Tā viņš varēs vecumdienās veltīt savu dzīvi jaunās paaudzes audzināšanai.

Nesen Mihails un viņa sieva Larisa Lupiana bija aizveduši savu mazdēlu uz Maldīvu salām. Andrejam tā patika plunčāties ūdenī, ka laulātajiem nekas cits neatlika, kā pavadīt atpūtu piekrastes svelmē.    


Написать комментарий