Seksualitātei nav derīguma termiņa: pensionāre kļuva par apakšveļas modeli 5

foto: facebook.com
foto: facebook.com

ASV kompānija American Apparel, kura ražo un izplata apģērbus, piedāvāja 62 gadus vecai sievietei kļūt par apakšveļas modeli.

Nesen šī ASV kompānija publicēja fotogrāfijas, kuras uzreiz piesaistīja sabiedrības uzmanību. Lieta apstāklī, ka ierastās jaunas meitenes vietā tajās ir redzama sieviete gados apakšveļā ar mežģinēm, – vēsta fedpost.ru.

Neparastais tēls kopā ar saukli „seksualitātei nav derīguma termiņa” iepatikās Facebook un Instagram lietotājiem: reklāmas attēls uzreiz ieguva atbilstoši 1000 un 8000 laikus. 

Šāda publikas reakcija stimulēja žurnālistus sazināties ar 62 gadus veco neprecēto modeli Džekiju O’Šognesī un palūgt viņai interviju.

Izrādījās, ka Ņujorkā dzimusī sieviete ar sudrabainām sprogām jau ir sadarbojusies ar American Apparel 2012. gadā zīmolam „Moderno tehnoloģiju pamati”.

Pārsteigtie mēdiju pārstāvji painteresējās, kā viņa nokļuva fotogrāfu redzeslokā un kļuva par modeli, vai viņai ir šaubas par fotografēšanos, un kā viņa reaģē uz kritiķu piezīmēm.

„Viss notika februāra naktī, apmēram ap 11 vakarā. Mēs ar draugiem apmetāmies laukos, es izgāju ārā smēķēt, – atceras Džekija. – Es sēdēju uz sliekšņa ar cigareti ziemas mētelī, kad garām ejošā sieviete pateica, ka es labi izskatos, smēķējot uz sliekšņa. Es atbildēju, ka mūsdienās cilvēku vairākums viņai nepiekritīs. Bet viņa teica, ka lieta nav cigaretēs, bet skaistumā. Mēs apmainījāmies smaidiem un nepazīstamā sieviete aizgāja tālāk. Pēc nedēļas es viņu satiku restorānā bez vējjakas ar kapuci, tādēļ sākumā viņu nepazinu. Bet, kad es pabeidzu vakariņot, viņa pienāca pie manis, stādījās priekšā un mēs izdzērām nedaudz vīna. Tas bija tik dabīgi: mēs viena otrai pastāstījām par sevi un savu dzīvi. Mana vecmāmiņa teica, ka mēs nedraudzējamies ar cilvēkiem, bet atzīstam tos. Tas bija atzīšanas vakars”.

Jaunā Džekijas paziņa izrādījās fotogrāfe, pierunāja viņu piedalīties fotosesijā un līdz ar to pilnīgi izmainīja 62 gadus vecās modeles domas par šo procesu.

„Jūs zināt, es daudzas reizes lasīju, ka pozēšana kameras priekšā ir ļoti garlaicīga nodarbošanās, bet šis process izrādījās aizraujošs un radošs, – ar smaidu atzīstas amerikāniete. – Es sapratu, ka tas prasa enerģiju un spēju runāt bez vārdiem. Studijā nebija liela cilvēku skaita, tikai Marša un viņas kamera”.

Saskaņā ar modeles vārdiem agrāk viņai bija kompleksi par savu garo augumu, bet tagad viņa bez šaubu ēnas piekrīt piedalīties fotosesijās, aizmirstot par savu vecumu un nelabvēļu replikām.


Написать комментарий

Ja šitai dāmai uzliktu pareizo meikapu, apgrieztu matus un izvēlētos savādākas pozas, viņa tiešām varētu demonstrēt apakšveļu

vecas sievietes izskatās pēc transvestītiem

Ne velti es skatos "Granny" sadaļu.. :)) kurš tagad ir "sick f*ks"? :)))

kāpēc krievisks nosaukums??!! "(ir) kļuvusi", nevis "kļuva" !!

šausmīgi uzrakstīts teksts, šausmīgi. 3.kl.līmenī

Написать комментарий