Nākamnedēļ plānots izvēlēties jaunu Daugavpils pilsētas Sporta pārvaldes vadītāju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

3.februārī Daugavpils pilsētas domē notikušās preses konferences gaitā kļuva zināms, ka šonedēļ notiks pēdējās darba intervijas ar kandidātiem, kuri pieteikušies Sporta pārvaldes vadītāja amatam.

Pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis (Vienotība) paziņoja, ka aizvadītajā nedēļā notika darba intervijas ar pretendentiem, bet nākamnedēļ plānots izvēlēties jaunu vadītāju.

Atgādināsim, ka pretendentu pieteikumus Dome pieņēma līdz 17.janvārim. Amata pretendentam bija jābūt ar augstāko akadēmisko vai otra līmeņa profesionālu augstāko izglītību, vēlams pedagoģiskā, sporta jomā vai iestāžu vadībā. Pretendentam uz Sporta pārvaldes vadītāja amatu bija jābūt darba pieredzei vadošā amatā valsts, pašvaldības vai privātā sektorā ne mazāk kā 3 gadi, darba pieredzei  pasākumu organizēšanā/koordinēšanā un projektu vadīšanā. Viņam bija jābūt valsts valodas zināšanām atbilstoši C līmeņa 1.pakāpei, jāspēj pieņemt lēmumi un uzņemties atbildību par pieņemtajiem lēmumiem, jāspēj strādāt kolektīvā, vadīt un organizēt darbu.

Konkursa ietvaros bija saņemti 14 pretendentu pieteikumi. Iepriekšējais Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs turpmāk ieņems iestādes vadītāja vietnieka vietu.
 


Написать комментарий