Džonijs Deps gatavojas kāzām! Zināms kā tas notiks

foto: fedpress.ru
foto: fedpress.ru

Džonijs Deps (50) 14 gadus bija kopā ar Vanesu Paradī, tomēr viņu neapprecēja. 

Ar jauno mīlestību Amberu Herdu (27) aktieris ir kopā tikai pusotru gadu un jau gatavojas kāzām!

Aktieru pāris Džonijs Deps un Ambera Herda par saderināšanos publiski paziņoja tikai aizvadītajā mēnesī, bet jau šobrīd aktīvi plāno kāzas. 

Baumo, ka pāris nolēmis sarīkot nelielas svinības tikai ģimenes un tuvāko draugu lokā, un šī ceremonija notikšot uz Džonija Depa privātās salas Bahamu salu arhipelāgā. 

„Viņiem būs maza intīma ceremonija salas „Little Hall’s Pond Cay” pludmalē, ko pāris apmeklēs basām kājām,” laikrakstam „Daily Star” izteicies kāds vārdā nenosaukts ziņotājs. „Pēc tam būs barbekjū vakars, kurā uzstāsies daži no Džonija draugiem mūziķiem. Tam sekos limbo dejošana. Džonijs un Ambera nevēlas lielu un krāšņu balli Holivudas stilā. Viņi abi ir ļoti privāti cilvēki.” 

„Little Hall’s Pond Cay” salu Deps iegādājās 2004. gadā, par to samaksājot 3.6 miljonus dolāru. 

Ambera un Džonijs iepazinās 2011. gadā, kad kopīgi strādāja pie kinolentes „The Rum Diary”. Taču romantiskās attiecības abu vidū uzplauka vien pēc gada, pēc tam, kad Deps bija izšķīries no savas dzīvesbiedres Vanesas Paradī. Ar franču dziedātāju, modeli un aktrisi Deps kopā nodzīvoja 14 gadus un abi ir vecāki diviem bērniem – Lilijai Rouzai (14) un Džekam (11). 

Džonijam nācās krietni papūlēties, lai iemantotu Amberas jūtu noturīgumu. Pēc neilgas kopābūšanas Ambera nolēma attiecības pārtraukt, jo saprata, ka vēlas kādu laiku pabūt viena, brīva no saistībām. Taču Depa neatlaidība un uzmanības apliecinājumi lika viņai pārdomāt. Mēneša garumā Džonijs katru dienu sūtīja savai sirdsdāmai rožu pušķi un paša sacerētas, ar roku rakstītas dzejas rindas. Deps panāca, ka mīļotā pie viņa atgriežas. Amberas sirds atmaiga, un viņa bija gatava dot draugam otru iespēju. 

„Džonijs visu vasaru skuma pēc Amberas un nolēma nepadoties,” norāda paziņa. „Viņiem abiem ļoti patīk literatūra. Tas, ka Deps sāka rakstīt mīļotajai dzeju, izrādījās vispareizākais ceļš uz viņas sirdi. Pēc atpūtas Bahamu salās, Amerikas Savienotajās Valstīs viņi atgriezās jau kā pāris. Džonijs ir no tiem vīriešiem, kas spēcīgi iemīlas. Viņš sev apsolīja nepalaist prom tādu meiteni, kāda ir Ambera. Džonijam viņa šķiet bezgala skaista un gudra.” 

Baumo, ka Džonijs uz privātās salas pat nosaucis vienu no pludmalēm savas sirdsdāmas vārdā – par Amberas līci. 

Runā, ka Deps un Herda nesen iegādājušies muižu Somersetas grāfistē Anglijā. Mājā esot 12 guļamistabas, astoņas vannasistabas, bet ēku ieskauj 850 akri (344 ha) zemes. Deps esot samaksājis 13 miljonus sterliņu mārciņu (15.65 miljoni eiro) par šo grandiozo lauku īpašumu. 


Написать комментарий