Aston Martin atsauc 17,5 tūkst. automobiļu sliktā plastikāta dēļ

foto: astonmartinw.com
foto: astonmartinw.com

Ap trim ceturtdaļām kompānijas Aston Martin no 2007. gada ražoto automobiļu tiek atsaukti nekvalitatīvā plastikāta dēļ akseleratora pedāļos, ziņo Autiocar.

Lielbritānijas automobiļu ražotājs izsludināja globālu servisa kampaņu, konstatējot, ka markas akseleratora pedāļu piegādātājs izmanto viltotas plastikāta detaļas. Šo komponentu Aston Martin piegādāja Ķīnas kompānija Shenzhen Kexiang Mould Tool Co Limited. Plastmasas detaļas, kuras ietilpst pedāļu sastāvā, tika apzīmētas kā ASV DuPont ražotās, tomēr īstenībā tās tika pirktas no Ķīnas Synthetic Plastic Raw Material Co Ltd of Dongguan, kura ražo zemākas kvalitātes plastikātu, – ziņo livecars.ru

Atsaukums attiecas uz visiem 17 590 automobiļiem, ieskaitot visas mašīnas ar stūres atrašanos kreisajā pusē, kuras ir ražotas no 2007. gada novembra, un ar stūres atrašanos labajā pusē, kuras ir izlaistas no 2012. gada maija.

Aston Martin ziņo, ka nekvalitatīvais plastikāts automobiļu pedāļos nevienu reizi nav kļuvis par avārijas iemeslu.

Automobiļu īpašniekus, kuru mašīnas nokļuva atsaucamo skaitā, lūdz atbraukt uz kompānijas dīleru centru, kur brāķētā detaļa tiks nomainīta ar jaunu stundas laikā.  


Написать комментарий