Līvānu Mūzikas un mākslas skolas audzēkņu starptautiski panākumi

foto: livani.lv
foto: livani.lv

Lai bagātinātu mācību procesu un sniegtu iespēju vēl vairāk radoši izpausties, J.Graubiņa Līvānu Mūzikas mākslas skolas, Vizuāli plastiskās mākslas programmas pedagogi audzēkņus aicina un ierosinas piedalīties konkursos, ziņo Līvānu novada portāls.

Jau vairākus gadus gadus  mākslas nodaļas  audzēkņi piedalās XIII Starptautiskajā Vizuālās mākslas konkursā "Es dzīvoju pie jūras", kur šogad tēma bija “Osta”. Nupat godalgotas vietas šajā konkursā  izpelnījušās sešas mākslas skolas audzēknes.

Konkursa darbi tika vērtēti atbilstoši vecuma grupām:

  • Agita Iesalniece ieguva sudraba medaļu 8-11 gadu vecuma grupā,
  • Marta Cīrule guva bronzas medaļu 12-16 gadu vecuma grupā,
  • Atzinības ieguva Anete Bērzkana (8-11 gadu vecuma grupā),
  • Atzinību ieguva Olga Artamonova (12-15 gadu vecuma grupā),
  • Atzinību ieguva Kristiāna Čivča (12-15 gadu vecuma grupā),
  • Atzinību ieguva Paula Kirillova (16-25 gadu vecuma grupā).

Vizuālās mākslas konkursā piedalījās bērni un jaunieši no Latvijas, kā arī no Azerbaidžānas, Baltkrievijas, Bulgārijas, Honkongas, Kazahstānas, Krievijas, Lietuvas, Polijas, Ukrainas, Rumānijas, Serbijas, Tatarstānas, Turcijas. Konkursam tika iesūtīti 2526 darbi, tai skaitā: no Latvijas: 1996 darbi no 185 skolām, no citām valstīm: 530 darbi no 49 skolām. 

Sveicam godalgoto vietu ieguvējas XIII Starptautiskajā Vizuālās mākslas konkursā "Es dzīvoju pie jūras", un viņu skolotājas Solvitu Cīruli un Kristīni Valaini.



Написать комментарий