BMW modernizējis 'X3' apvidus automobili

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Kompānija "BMW" martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē prezentēs atjaunināto apvidus automobili "X3", kam ir nedaudz modernizēts eksterjers un interjers, kā arī motoru piedāvājumā iekļauts jaudīgāks un reizē ekonomiskāks motors.

Atjauninātais "BMW X3" atšķiras ar modernizētiem buferiem, radiatora dekoratīvo režģi un priekšējiem lukturiem. Tāpat automobilim ir citādi sānskata spoguļu korpusi ar iebūvētu pagrieziena signālrādītāju un jauna dizaina riteņu diski.

Motoru piedāvājumā iekļauts modernizētais divlitru dīzeļdzinējs, kā jauda no līdzšinējiem 184 zirgspēkiem palielināta līdz 190, bet griezes moments – no 380 līdz 400 ņūtonmetriem. Neskatoties uz jaudas pieaugumu, "BMW X3" ar šo motoru kļuvis par 7,1 procentu ekonomiskāks – pēc ražotāja datiem, komplektācijā ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu tas vidēji patērēs 5,2 litrus dīzeļa uz 100 km.

Pārējie motori atjauninātajam "BMW X3" gan palikuši līdzšinējie. To skaitā ir benzīna un dīzeļa dzinēji ar jaudu no 150 līdz 313 zirgspēkiem. Transmisijas – vai nu sešpakāpju manuālā, vai astoņpakāpju automātiskā.

Interjerā apvidus automobilim ir jauna centrālā konsole, glāžu turētāji un modernizēta multimediju sistēma. Tajā ir jauna "iDrive" vadības svira ar skārienjutīgu virsmu. Tāpat sistēmai ir aplikācijas, kuras ļauj izmantot sociālos tīmekļus, piemēram, "Facebook" un "Twitter", mūzikas platformas "Napster" un "Deezer", kā arī interneta radio "Aupeo!".

Tāpat atjauninātajam "BMW X3" būs elektroniskā sistēma, kura automātiski tālās gaismas pārslēdz uz tuvajām un stāvvietā novietošanas asistents.

Tirdzniecībā Eiropā modernizētais "BMW X3" nonāks drīz pēc tā prezentācijas.

 


Написать комментарий