Galvenie Daugavpils novada kultūras pasākumi februārī: sports, dejas, „Ēnu diena” un jubilejas koncerts

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kārtējo Daugavpils novada domes preses konferenci Janīna Jalinska sāka ar kultūras pasaukumu nosaukšanu, kuri februārī notiks Daugavpils novadā.

Tā, pēc J. Jalinskas vārdiem pirmais nozīmīgs pasākums notiks jau šodien, 8. februārī – tās ir jauniešu ziemas sporta spēles, kurās piedalīsies visu 19 Daugavpils novada pagastu komandas. Sporta spēles notiks Silenē.

Šīs dienas vakarā plkst. 16:00 Kultūras centrā notiks mūsdienu deju festivāls „Snow Dance 2014”, kurā piedalīsies 11 Daugavpils novada deju kolektīvi. Kā apsolīja pasākuma organizatori, vakara gaitā tiks parādīti daudzi interesanti mūsdienu deju žanri – Eiropas dejas, hiphops, estrādes, ritmiskās, sporta dejas un līnijdejas, kurš kļūs par krāsainu un neaizmirstamu šovu, kuru ir vērts redzēt.

Trešdien, 12. februārī Daugavpils novada dome uzņems 11 „ēnas”. Tādējādi par Daugavpils novada domes priekšsēdētājas, izpilddirektores, Juridiskās nodaļas vadītāja, Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja, Sociālā dienesta vadītāja, IT tehnoloģiju nodaļas vadītāja p.i., Sporta pārvaldes vadītāja, Dabas parka „Daugavas loki” vadītāja, Izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciālista, Izglītības pārvaldes projekta koordinatora darba niansēm un specifiku varēs uzzināt Daugavpils novada, Daugavpils, Krāslavas un Preiļu skolēni un profesionālo skolu studenti.

Pēc J. Jalinskas domām šis pasākums ir brīnišķīga iespēja jauniešiem, kuri vēl nav izvēlējušies, par ko kļūt nākotnē, kā arī unikāla iespēja uzzināt par pašvaldības darbu klātienē.

Turklāt šajā mēnesī, 15. februārī Daugavpils novada domes Kultūras centra telpās savu 50 gadu jubileju svinēs jauktais koris „Latgale”. Kā atzīmēja domes priekšsēdētāja, tas ir skaists un nozīmīgs pasākums.

„Protams, mēs domājam arī par novada uzņēmējiem. Tā, 18. februārī notiks konference, ar kuru sāksies konkurss „Esi uzņēmējs 2014”, – noslēdza J. Jalinska. 

 


Написать комментарий