5 seksuālas kino ainas, kuras ir vērts pamēģināt savā guļamistabā 3

foto: cosmo.com.ua
foto: cosmo.com.ua

Kā vēsta cosmo.com.ua romantiskāko gada svētku – Valentīndienas priekšvakarā pat paši pārliecinātākie seksa konservatori ar entuziasmu attiecas pret eksperimentiem gultā, piemēram, tu vari piedāvāt partnerim atveidot erotiskās filmas ainu, bet mēs pateiksim priekšā, kā to izdarīt.

1. Skaista un jutekliska prelūdija kā „Atmiņu dienasgrāmatā”. Mēs mīlam šo filmu ne tikai par to, ka tajā ir Raiens Goslings, bet arī par to, ka seksuālās ainas ir piesātinātas ar maigumu, bez kura labs sekss vienkārši nav iedomājams. Sievietēm, lai sagatavotos seksam ir nepieciešamas apmēram 20 minūtes, atšķirībā no vīriešiem, kuriem pietiek ar vienu karstu skūpstu, lai pārietu „kaujas gatavībā”. Pēc filmas noskatīšanās palūdz savam partnerim vairāk laika veltīt sagatavošanai seksam un romantiskai prelūdijai – var sākt ar atklātām īsziņām, lai tikšanās brīdī viss, ko jūs varat izdarīt, būtu traukties viens otram pretī un saplūst kaislīgā skūpstā.

2. Sekss uz automobiļa pakalējā sēdekļa kā „Titānikā”. Ja viens Džeimss Kamerons zinātu, ko viņš ir izdarījis, iekļaujot savā kino šedevrā ainu, kurā Leonardo Di Kaprio un Keita Vinsleta pēta viens otra ķermeni uz dārga automobiļa pakaļējā sēdekļa. Kurš no mums nav sapņojis atstāt plaukstas nospiedumu uz nosvīduša mašīnas stikla? „Lai satraucošais erotiskais piedzīvojums nepārvērstos nepatīkamā incidentā, ņem vērā šādus momentus: pirmkārt, automobilis jānovieto klusā, nomaļā vietā, kur jūs netrīcēsiet no jebkura trokšņa, baidīdamies tikt pieķertiem. Otrkārt, labākā poza seksam automobilī ir „jātnieces” poza – viņš uz sēdekļa, bet tu uz viņa, – iesaka seksologs Aizeks Makkimi.

3. Lēns sekss kā „Krēslā”. Vampīram, kuru tēlo Roberts Patisons, nākas būt ļoti piesardzīgam, lai nenodarītu sāpes savai mīļotajai Bellai – lēns un delikāts sekss pavisam nav garlaicīgs, kā mums dažkārt šķiet. „Iededziniet guļamistabā sveces, ieslēdziet juteklisku mūziku un sāciet ar masāžu. Seksa laika pamēģiniet skatīties viens otram acīs – tas pastiprinās jūsu tuvību”.

4. Sekss dušā kā „Skaifolas koordinātās”. Vīrišķīgais Daniels Kreigs ļoti patīk sievietēm, pateicoties Džeimsa Bonda „visu laiku un tautu spiega” lomai. Pēdējā kino epopejas daļā, kura nāca klajā 2012. gadā, ir ļoti karsta aina, kurā Kreigs nodarbojas ar seksu dušā ar krāšņo Berenisu Marlo. „Kad runa ir par šāda rakstura seksu, ļauj viņam uzņemties atbildību par notiekošo, – saka Makkimi. – Palūdz viņu tevi piesliet pie dušas kabīnes sienas, pacel kājas un apvij tās ap viņu gūžām”. Ja tavs puisis nevar lepoties ar labu fizisko sagatavošanos, tad derēs arī poza, kurā jūs abi stāvēsiet un viņš „paņems” tevi no aizmugures. Neskatoties uz visu šāda seksa erotiskumu, nav vērts pārāk aizrauties un aizmirst par drošības pasākumiem, lai nepaslīdētu un nenokristu.

5. Aizliegtais skūpsts kā „Skaistulē”. Tālu ne jauna, bet vienmēr aktuāls mīlestības stāsts Džūlijas Robertsas un Ričarda Gīra tēlojumā arī iemācīs kaut ko gultā. Atbildot uz jautājumu, ko sieviete „pēc izsaukuma” dara seksā, Robertsas varone atbildēja: „Visu, izņemot vienu, es nekad neskūpstos ar klientu ar lūpām”. Aizliegtais auglis ir salds un  ar sieviešu uzmanību izlutinātais biznesmenis uzreiz gribēju kļūt par šī noteikuma izņēmumu. „Atļauj partnerim sevi skūpstīt, kur viņš vēlas, bet neļauj skūpstīt tavas lūpas – tas uzreiz satrauks iztēli  un palielinās vēlmi pārkāpt aizliegumu pat tādam vīrietim, kuru ir grūti nosaukt par skūpstu žanra fanu”, – komentē Aizeks.


Написать комментарий

Jāsāk ar to kā Mazajā Verā...

Kurš ir tulkojis filmu nosaukumus?ārprāc!

Visgrūtāk, brīdinu, būs iedabūt auto guļamistabā!

Написать комментарий