Kalkūnes pagasta seniori tikās senioru ballē

foto no B. Madelānes
foto no B. Madelānes

7.februārī Kalkūnes pagasta pārvaldē notika ikgadējā senioru balle, kuras devīze bija „Sanāksim kopā!”.

Kalkūnes pagasta pārvaldes kultūras menedžere Brigita Madelāne paziņoja portālam Gorod.lv, ka pasākumā bija pulcējies liels interesentu skaits, tostarp bijušie pagasta organizāciju darbinieki, piemēram, pasta darbinieki.

Sarīkojumu uzsāka koncerts, kurā viesu kārtā piedalījās ar dejām, dziesmām un dzejas lasījumiem Daugavpils Dienas centra senioru kolektīvi. Jautrās rotaļās visus ievadīja Ludmila Jaščenkova. Romances nodziedāja Jānis Baltacis. Skanēja arī ģitārmūzika seniores Janīnas Smilginas un jaunietes Marijas Artemjevas izpildījumā. Jautru noti ienesa Kalkūnes bērnu vokālais ansamblis „Zariņi” un sieviešu vokālais ansamblis „Pērles”. Čigānisku ugunību iededza Alla Kohanoviča ar savu burvīgo deju, bet Pasternaka deju studijas vidējā vecuma grupa ievilināja tango un fokstrota ritmos.

Pasākuma noslēgumā Kalkūnes pagasta pārvaldes galvenā grāmatvede Beāte Bindere pateicās visiem senioriem, kuri piedalījās balles rīkošanā, īpašu paldies pasakot Kalkūnes pagasta pārvaldes kolektīvam, kas ar lielu rūpību un centību gatavojās šim pasākumam.



Написать комментарий