Sinoptiķu prognoze: Tuvākajās nedēļās Daugavpilī gaidāms silts, apmācies un lietains laiks

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pašreizējas sinoptiķu prognozes liecina, ka tuvākajās divas nedēļās Daugavpilī un visā valsts teritorijā saglabāsies silts un apmācies laiks.

Pirmdien, 10.februārī, no rīta daudzviet Latvijā bija izveidojusies bieza migla ar redzamību līdz 500-1000 metriem. Saskaņā ar meteorologu datiem, Daugavpils virzienā braukšanu apgrūtina bieza migla posmā Lielvārde – Nīcgale un Jēkabpils - Varakļāni.

Daugavpilī šodien gaidāms apmācies laiks, iespējams slapjš sniegs, gaisa temperatūra dienā būs ap +4 grādiem pēc Celsija skalas, naktī ap -2 grādiem.

Laikapstākļi nedaudz mainīsies darba nedēļas vidū: sola, ka ceturtdien starp mākoņiem uzspīdēs saule. Kopumā saglabāsies silts un mitrs laiks, lietu laiku pa laikam nomainīs slapjš sniegs, tādēļ ceļi vietām apledos.

Pirmdien, 10.februārī, apledojuma veidošanās un apgrūtināta redzamība nokrišņu dēļ braukšanu apgrūtina posmos Nīcgale – Paternieki, Varakļāni – Terehova, Grebņeva – Medumi.

Uz reģionālajiem autoceļiem migla un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus Aizkraukles, Balvu, Bauskas, Daugavpils, Gulbenes, Jēkabpils, Krāslavas, Ludzas, Madonas, Preiļu un Rēzeknes apkaimēs.
 


Написать комментарий