Konkursa uz Medumu kultūras nama vadītāja amatu otrajā kārtā piedalīsies tikai 4 kandidāti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka Medumu pagasta pārvalde sadarbībā ar Daugavpils novada domes Kultūras pārvaldi izsludināja konkursu uz Medumu pagasta Kultūras vadītāja (menedžera) amatu.

Daugavpils novada domes Kultūras pārvaldes vadītāja Ināra Mukāne paziņoja portālam Gorod.lv, ka šodien, 10.februārī, notiks konkursa otrā atlases kārta, kurā piedalīsies 4 potenciālie Medumu kultūras nama vadītāji.

Pēc I.Mukānes vārdiem, kopumā tika saņemti 13 pretendentu pieteikumi, 8 no kuriem tika atlasīti konkursa otrajai kārtai – darba intervijai. Savukārt šodien notiks padziļināta darba intervija, kuras gaitā tiks pārbaudītas potenciālo menedžeru iemaņas, viņu lauku kultūras izpratne, kultūras zināšanas kopumā, oratora prasmes, komunikabilitāte.

Interesanti, ka amata kandidāti ir Daugavpils un Daugavpils novada iedzīvotāji, kā arī šim amatam pieteicies viens Rīgas iedzīvotājs.

Atbildot uz korespondenta jautājumu, kad varētu būt zināmi konkursa rezultāti, Kultūras pārvaldes vadītāja atzina, ka patlaban to nevar prognozēt, gadījumā, ja Vērtēšanas komisija neizvēlēsies piemērotāko kandidatūru, varētu tikt izsludināts jauns konkurss.


Написать комментарий