Ņemot vērā deputātu pretenzijas, Daugavpils novada dome grozīja pieeju nekustamā īpašuma vērtēšanai

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

6.februārī Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā tika ievietots Daugavpils novada domes paziņojums par iepirkumu uz Daugavpils novada pašvaldības nekustamo īpašumu vērtēšanu atsavināšanas vajadzībām.

Daugavpils novada domes Lietu pārvaldes Juridiskās daļas juriskonsults un Daugavpils novada domes Dzīvojamo māju privatizācijas un īpašuma atsavināšanas komisijas loceklis Andris Slesars paziņoja portālam Gorod.lv, ka agrāk pašvaldības nekustamo īpašumu novērtēšanai tika pieaicināti nekustamo īpašumu speciālisti, savukārt tagad konkursa kārtā tiks noteikts vērtētājs, kuram būs tiesības piedāvāt savus pakalpojumus un noteikt to maksu.

Pēc A.Slesara domām, pakalpojuma maksa par viena objekta novērtēšanu varētu būt 60-90 lati (85,37 — 128,06 eiro), savukārt konkursa ietvaros plānots novērtēt 33 objektus, gada laikā – 100 objektus.

Atbildot uz portāla Gorod.lv korespondenta jautājumu, vai lēmumu par konkursa izsludināšanu ietekmējis tas, ka Daugavpils novada domes deputāti apšaubīja Dzīvojamo māju privatizācijas un īpašuma atsavināšanas komisijas kompetenci, A.Slesars atzina, kas tas tiešām esot ietekmējis komisijas darbu.

Runājot par konkursa nolikumu, jāsaka, tajā norādīts, ka potenciālajam nekustamo īpašumu vērtētājam jāpiesakās visam objektu apjomam, kas minēts tehniskajā specifikācijā. Turklāt viņš nevar iesniegt piedāvājumu variantus.

Jāpiebilst, ka interesenti savus piedāvājumus var iesniegt Daugavpils novada domē (Rīgas ielā 2, Daugavpils) līdz 17.februārim, plkst.16:30.


Написать комментарий