CV aptauja PAS „Daugavpils siltumtīkli” vadošajam amatam: saņemti 4 pieteikumi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Divu nedēļu laikā Daugavpils pilsētas domē notika CV konkurss uz PAS „Daugavpils siltumtīkli” vadošo amatu.

Pieteikumi bija iesniedzami līdz 7.februārim, un darbam vienā no vadošajiem pilsētas uzņēmumiem pieteicās 4 cilvēki. Atgādināsim, ka, piemēram, Sporta pārvaldes vadītāja amatam bija pietiekušies 14 kandidāti.

Kā ziņots, neskatoties uz to, ka amats nav zināms, pretendentam tika izvirzītas vairākas prasības, tostarp augstākā izglītība, darba pieredze vadošā amatā, darba pieredze  Eiropas projektu organizēšanā/koordinēšanā un vadīšanā, valsts valodas zināšanas atbilstoši C līmeņa 1.pakāpei, iniciatīva, vēlme uzņemties atbildību un sadarbības spējas, analītiskā domāšana, precizitāte, augsta atbildības sajūta, spēja plānot savu un pakļauto darbinieku darbu, strādāt intensīvi un patstāvīgi pieņemt lēmumus.

Vienā no preses konferencēm pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis, komentējot izsludināto konkursu, paziņoja, ka darba grupas Jevgeņija Careva (Alternative) vadībā izteikto rekomendāciju vidū nebija ieteikuma mainīt PAS „Daugavpils siltumtīkli” vadītāju, bet gan izsludināt konkursu, ko Dome arī ir izdarījusi. Tagad tiks rūpīgi vērtēti pretendentu iesniegtie dokumenti, ziņo pašvaldība.

Kad varētu būt gaidāms CV aptaujas rezultāts, nav zināms. Tāpat var tikai minēt, ar ko ir saistīta tik zemā pilsētnieku ieinteresētība. Iespējams, amata pretendenti vienkārši nesaprata, ko vajadzēs vadīt un ko, izņemot dokumentu iesniegšanu, nozīmē CV aptaujas procedūra.


Написать комментарий