Daugavpils un visas Latvijas skolotājus aicina piedalīties konkursā „Rotko balva 2014”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada aprīlī Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs svinēs pirmo jubileju.

Par godu Centra atklāšanas gadadienai tā darbinieki rīko vairākus pasākumus, piemēram, konkursu skolotājiem „Rotko balva 2014”.

Marka Rotko mākslas centra mācību projektu vadītāja Viktorija Kozlovska pastāstīja portālam Gorod.lv, ka Centrs aicina Latvijas vispārizglītojošo un profesionālās izglītības iestāžu sākumskolas, vizuālās mākslas, vēstures un kultūras vēstures skolotājus no 2014.gada 3.februāra līdz 28.martam piedalīties šajā konkursā.

Pretendentu pieteikumi pagaidām nav saņemti, kaut arī, pēc V.Kozlovskas vārdiem, daudzi pedagogi telefoniski sazinās ar Centru, lai precizētu dažādus jautājumus, tādēļ konkursa rīkotāji cer uz interesantu atsaucību.

Konkursa dalībnieki ir aicināti sagatavot vizuālās mākslas vai mākslas vēstures stundas darba lapas materiālu, kurā raksturota Marka Rotko dzīve un daiļrade. Metodikām jāatbilst skolēnu vecuma grupām, jo konkurss ir domāts pedagogiem, kuri māca 1.-9.klašu skolēnus. Metodiskā darba apjomam nav jābūt lielākam par 3 lapām.

Sagatavotu darbu un aizpildītu konkursa pieteikuma anketu sūtīt uz e-pastu: viktorija.kozlovska@daugavpils.lv ar norādi „Rotko balva” līdz 2014. gada 28.martam ieskaitot vai sūtīt pa pastu: Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs, Mihaila 3, Daugavpils, LV - 5401 (pasta zīmogs – 28. marts) vai atnest personīgi līdz 2014. gada 28.martam plkst. 16.00. Konkursa rezultāti tiks publicēti Centra mājas lapā. Uzvarētāji saņems Rotko centra sagatavotās balvas, un visi konkursa dalībnieki saņems apliecinājumu par dalību konkursā.


Написать комментарий