Svētā Valentīna dienas sagaidīšana Daugavpils novadā jau ir sākusies

foto: irlaiks.lv
foto: irlaiks.lv

14. februāris daudziem mīlētāju pāriem ir īpaši svētki, diena, kurā daudzi pirmo vai kārtējo reizi runā par savām neparastajām jūtām un emocijām. Turklāt daudzi cenšas sagatavot īpašas dāvanas, un šai dienai izstrādā īpašus plānus.

Zīmīgi, ka Daugavpils novadā visu mīlētāju dienas sagaidīšana sāksies jau trešdien, 12. februārī, kad Demenes Kultūras namā notiks radošās darbnīcas „Viss mīlestībai” dalībnieku izstādes atklāšana. Atzīmēsim, ka oriģinālos darbus varēs apskatīt līdz 14. februārim.

Pēc tam, 13. februārī sākumā Nīcgales Tautas namā plkst. 15:00 notiks radošā darbnīca „Mans Amoriņš”, bet plkst. 17:00 Naujenes Kultūras centrā katrs interesents varēs apgūt filcēšanas mākslu un sagatavot mīļu dāvanu savam iemīļotajam cilvēkam. Naujenes Kultūras centra radošās darbnīcas nosaukums ir „Siltā sirsniņa dāvanai”.

Protams, lielākā pasākumu izvēle mūs gaida piektdien, 14. februārī. Tā, plkst. 14:30 jaunieši varēs svinēt Valentīndienu Tabores tautas bibliotēkā. Savukārt vakarā plkst. 18:00 atpūtas vakari notiks Nīcgales Tautas namā („Mīlestības dejas virpulī”) un Silenes Kultūras namā.

Biķernieku un Maļinovas pagasta iedzīvotāji varēs piedalīties izklaides pasākumos, kuri Biķernieku Kultūras namā un Maļinovas pulcēšanās namā sāksies plkst. 19:00.

Vaboles Kultūras nams Visu mīlētāju dienā piedāvā piedalīties radošajā darbnīcā „Siržu darbnīca” un pavadīt vakaru ar pazīstamo Latgales grupu „Patrioti LG” plkst. 20:00.

Droši vien par vēlāk notiekošo 14. februāra pasākumu kļūs Dubnas Kultūras nama pasākums ar nosaukumu „Ak, mēs abi divi...” un dejas.
Tomēr ar to vienu no skaistākajiem svētkiem svinēšana nebeidzas. Tie, kuri nolems 14. februāri svinēt tikai divatā, vēl varēs piedalīties sabiedriskajos pasākumos – plkst. 11:00 „Svētā Valentīna diena” Vecsalienas pagasta pārvaldē, bet plkst. 21:00 sāksies diskotēka.

Savu pasākumu par godu Svētā Valentīna dienai organizē arī Naujenes Sporta un iniciatīvas centrs – te plkst. 18:00 sāksies atpūtas vakars.


Написать комментарий