Darbs pie datora aizstās treniņus fitnesa zālē

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Japāņi izstrādāja speciālu datora peli, kura ir aprīkota ar muskuļu stimulatoriem. Ierīce burtiskā nozīmē trenē cilvēku laikā, kad viņš strādā pie datora.

Kompānija Thanko ir pazīstama ar saviem neparastajiem produktiem. Piemēram, tā ir izstrādājusi USB masku sejai, kura aizsargā no ziedputekšņiem, un galvu masējošo USB cepuri, kā arī USB lodāmuru un lietussargu–banānu. Kompānija nolēma neapstāties pie sasniegtā un izlaida bezvadu datora peli, kura stimulē muskuļus un padara tos stiprākus.

Šis produkts ir izstrādāts cilvēkiem ar sēdošu vai „ofisa” dzīvesveidu, un kaut kādu iemeslu dēļ viņiem nav iespējas vai laika apmeklēt sporta zāli. Pie peles tiek pieslēgti speciāli muskuļu stimulatori, kuri attīsta muskuļus ar elektrisko signālu palīdzību darba laikā pie datora, – vēsta style.rbc.ru.

Pele uztur sešus režīmus, bet stimulatori automātiski atslēdzas pēc 15 minūšu darba laika. Komplektā ietilpst divi dažāda izmēra impulsu uzliktņi: viens liels 45x77 mm, bet otrs mazāks – 30x43 mm. Pele strādā uz divām baterijām AAA un sver 88 g. Tā ir pieejama par 60 dolāriem.

Protams, ka par kultūristu ar šo peli nevar kļūt. Toties tas ir brīnišķīgs paņēmiens savest savu ķermeni kārtībā, neatraujoties no darba procesa.



Написать комментарий