Atkal pārsūdzēts konkurss par ūdenssaimniecības attīstību Biķerniekos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka 30.jūlijā Biķernieku pagasta pārvalde izsludināja atklātu konkursu par ūdenssaimniecības attīstības darbu veikšanu Biķernieku ciematā un Biķernieku pagastā ERAF projekta ietvaros.

Vēlāk konkursa nolikumā vairākkārt tika pieņemti grozījumi un informācija par tā rezultātiem parādījās 14.decembrī. Tika ziņots, ka konkursā piedalījās 7 firmas, tomēr zemāko līgumcenu piedāvāja firmu „UNL–K”, „Nordserviss”, „Krāslavas ūdens”, „Leven” apvienība.
Taču pēc sešām dienām – pagājušā gada 20.decembrī – SIA „Apola-D” un SIA „Ošukalns celtniecība” pārsūdzēja konkursa rezultātus, sakarā ar ko Biķernieku pagasta pārvaldei aizliedza slēgt līgumu par darbu veikšanu.

2014.gada 6.februārī par konkursa uzvarētāju atkārtoti tika atzīta firmu „UNL–K”, „Nordserviss”, „Krāslavas ūdens”, „Leven” apvienība, kuras piedāvātā līgumcena ir 459 178,69 eiro, taču SIA „Ošukalns celtniecība” atkal pārsūdzēja konkursa rezultātus.

Pēdējā sūdzība vēl nav izskatīta, tomēr acīmredzami, ka ūdenssaimniecības attīstības darbu uzsākšanas termiņš atkal tiks pārcelts.


Написать комментарий