Anastasija Voločkova izveidoja savā vārdā nosauktu desertu

foto: schlock.ru
foto: schlock.ru

38 gadus vecā balerīna un dziedātāja Anastasija Voločkova izdomāja autores desertu. Tiesa, neko ekskluzīvu un neparasti skandalozu māksliniece neizgudroja. Viņa vienkārši nedaudz „pilnveidoja” saldo ēdienu, kurš ir nosaukts par godu leģendārajai krievu balerīnai Annai Pavlovai, ziņo eurosmi.ru.

Kulinārijas programmas ierakstā Voločkova pastāstīja cienasta recepti, kurš ir ļoti līdzīgs desertam, kas veltīts balerīnai Pavlovai. Pasaulē pazīstamo desertu gatavo no bezē, pievienojot svaigus augļus un putotu krējumu, bet mūsdienu izcilās balerīnas sekotāja no bezē atteicās, – vēsta eurosmi.ru.
Krēma traukā Anastasija ievietoja gaisīgu krēmu, kazenes un zemenes, un izrotāja saldo ēdienu ar zaļu mērci (vai nu feihoā, vai kivi). Pēdējais garšīgās Voločkovas kompozīcijas rotājums – karamelizēta stiklene uz kociņa.

Šī deserta fotogrāfiju māksliniece publicēja Instagramā, un lasītāji palielīja Voločkovu par smalko gaumi. Tiesa, daži lietotāji interesējās, kādēļ desertā nav spinātu, kuru Anastasija dievina un pievieno praktiski visiem ēdieniem. No komentāriem māksliniece atturējās.


Написать комментарий