Ceturtdien, 13.februārī, Daugavpilī notiks autostāvvietas ierīkošanas ieceres prezentācija

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Ceturtdien, 13.februārī, plkst.16:30 Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta telpās Raiņa ielā 28, Daugavpilī, notiks būvniecības ieceres „Atklātā autostāvvieta Imperatora ielā 6A, Daugavpilī” prezentācija.

Būvniecības ieceres materiāli publiskajai apspriešanai tika nodoti janvāra beigās un tā ilgs līdz 24.februārim. Informatīvie materiāli par būvniecības ieceri apskatāmi Daugavpils pilsētas domes telpās, Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta telpās un Daugavpils pilsētas domes interneta mājas lapā. Aptauja notiks līdz 24.februārim, un tās gaitā pilsētniekiem piedāvā atbildēt uz jautājumiem par to, vai viņi atbalsta autostāvvietas būvniecības ieceri, kā autostāvvietas būvniecība varētu ietekmēt pilsētniekus, viņu tiesības un intereses. Respondenti var izteikt arī savus priekšlikumus.

Pēc publiskās apspriešanas rezultātu apkopošanas Pilsētplānošanas un būvniecības departaments jautājumu gatavos izskatīšanai Daugavpils pilsētas domes sēdē. Ja deputāti atbalstīs ieceri, būvniecības ieceres iniciators varēs izstrādāt un apstiprināt autostāvvietas ierīkošanai nepieciešamos dokumentus un sākt darbu veikšanu.

Jāatzīmē, ka būvniecības ieceres ierosinātājs ir privātpersona. Tiek plānots, ka tā būs maksas apsargājamā autostāvvieta. Pilsētas mērs, komentējot iecerēto būvniecību, atbalstīja cietokšņa mikrorajona attīstību un autostāvvietas ierīkošanu.


Написать комментарий