Izsludināts konkurss «Gada sieviete Rēzeknē 2013»

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Biedrība "Uzņēmīgo sieviešu klubs "SENTIO"" izsludina kārtējo konkursu "Gada sieviete Rēzeknē 2013". Konkursa mērķis ir iepazīstināt Rēzeknes iedzīvotājus ar pilsētā dzīvojošām daiļā dzimuma pārstāvēm, kurām ir aktīva dzīves pozīcija un kuras pēdējā gada laikā veikušas kaut ko sabiedriski nozīmīgu, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls.

Konkursam var pieteikt sievietes, kuras ir kļuvušas par uzņēmējām, nesavtīgi organizē labdarības vai kultūras pasākumus, kopj un uztur dzimtas tradīcijas, lai ģimenē valdītu savstarpēja cieņa, mīlestība un sirsnība, veic ieguldījumu jaunās paaudzes izglītošanā un audzināšanā, un veic citus sabiedriski nozīmīgus darbus.

Piesakot pretendenti nominācijai "Gada sieviete Rēzeknē 2013", jānorāda kontaktinformācija (vārds, uzvārds, adrese, tālruņa numurs un e-pasta adrese) un pamatojums, kā pieteiktā sieviete ietekmējusi Rēzeknes pilsētas dzīvi 2013. gadā.

Pretendentes var pieteikt līdz 28. februārim elektroniski, rakstot uz e-pastu biedribasentio@inbox.lv, vai pa tālruni 29262975.

Rēzeknietes vārdu, kas iegūs nomināciju "Gada sieviete Rēzeknē 2013", mēs uzzināsim konkursa pasākuma finālā 7. martā, plkst. 20.00 Rēzeknes pilsētas Kultūras namā – koncertā-ballē „Veltījums Sievietei”.

Iepriekšējo gadu konkursa nominantes un Gada sievietes arī tiek aicinātas piebiedroties šajā pasākumā un ar savu klātbūtni pagodināt jaunās pretendentes!
 


Написать комментарий