Gorod.lv: 10 gadu laikā esam kļuvuši par līderi Latgales informācijas telpā 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Izklausās neticami, bet mūsu ziņu portālam aprit 10 gadi. Viss sākās ar domu palīdzēt tiem, kas aizbraucis no Daugavpils, uzturēt saikni ar dzimto pilsētu, taču laika gaitā kļuvām par reģionālā mēroga ziņu portālu. Pirms 10 gadiem par to netika pat sapņots.

Mūsu galvenā doma vienmēr bija dažāda veida ziņu, viedokļu, uzskatu atspoguļošana, tādēļ līdz tam brīdim, kad mums parādījās savs žurnālistu sastāvs, mūsu portāls bija vieta, kurā varēja sameklēt vietējo un republikas mēroga rakstveida izdevumu, kuriem nebija savas mājas lapas, materiālus. Šobrīd mūs lasa ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs. Veidojot savu redakciju, darbā aicinājām jaunus, nepieredzējušos žurnālistus, kuriem nebija kāda noteikta viedokļa, bet kuri spēja patstāvīgi izvērtēt situāciju un objektīvi to atspoguļot, lai lasītājs varētu izveidot savu viedokli, izdarīt secinājumus. Mūsu mērķis nav kāda viedokļa uzspiešana, bet gan notiekošā atspoguļošana. Tieši tas patīk mūsu lasītājiem, kuru skaits nesamazinās, neskatoties uz to, ka Latvijas iedzīvotāju skaits ar katru gadu sarūk.

No 2012.gada marta ziņu portāls Gorod.lv ir pieejams arī latviešu valodā. Saskaņā ar interneta izpētes uzņēmuma Gemius datiem,  ziņu portāls Gorod.lv popularitātes ziņā piekāpjas Latvijas vadošajiem ziņu portāliem, bet ir līderis reģionālajā informācijas telpā. Kopš 2006.gada mūsu ziņu portāla materiālus ir lasījuši 9,5 miljoni apmeklētāju no vairākām pasaules valstīm, ziņu portāla latviešu versiju nepilnu divu gadu laikā apmeklējuši 345 tūkstoši lasītāju.

Mēs neplānojam apstāties pie sasniegtā, esam iecerējuši vairāku jaunu projektu realizāciju.

Sirsnīgi pateicamies katram no mūsu lasītājiem par sapratni un uzticību, kā arī par komunikāciju, pateicoties kurai varam atspoguļot ne tikai problemātiskus jautājumus, bet arī nozīmīgus sasniegumus.

Jeļena Kuranova un portāla Gorod.lv kolektīvs
 


Написать комментарий

APSVEICU! Panākumus jūsu radošajā darbā!