Daugavpils Olimpiskā centra vadītājs devies uz Sočiem atbalstīt mūsu sportistus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Gandrīz nedēļu Krievijas kūrortpilsētā Sočos un tās apkārtnē norisinās XXII Ziemas olimpiskās spēles, kuras uz laiku kļuvušas par galveno notikumu pasaulē.

Kā zināms, Latvijas olimpiskās komandas sastāvā ir 58 sportisti, kuru vidū daugavpiliešu nav, tomēr par mūsu pilsētu Sočos noteikti dzirdēs.

Kļuvis zināms, ka Sočos atrodas ne tikai sporta žurnālists Jurijs Stepanovs, bet arī Daugavpils Olimpiskā centra vadītājs Uldis Pastars.
Pirmais vicemērs Jānis Dukšinskis paskaidroja portālam Gorod.lv, ka sporta kompleksa vadītājs ceļā devies kopā ar mūsu valsts Olimpiskās komitejas organizēto Latvijas delegāciju.

Pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks apliecināja, ka visus ar šo braucienu saistītos izdevumus sedz Olimpiskā komiteja, kura aicināja lielu sporta kompleksu vadītājus pievienoties delegācijai. Savukārt J.Stepanovs uz Sočiem devies par savu naudu un pateicoties nelielam pilsētas pašvaldības finansiālajam atbalstam.

Cerams, ka Daugavpils pārstāvji no sirds atbalstīs mūsu olimpisko komandu, kuras pārstāvji – brāļi Šici – Soču olimpisko spēļu divnieku sacensībās sagādāja Latvijai pirmo medaļu šajās olimpiskajās spēlēs, tiekot pie bronzas.


Написать комментарий