Mediķi uzskata, ka avokado ir čempions augļu vidū un gaļas alternatīva

foto: zel.ucoz.com
foto: zel.ucoz.com

Cilvēku kategorija, kuri aktīvi lieto avokado uzturā, ēd mazāk gaļas. Eksotiskais avokado satur daudz augu izcelsmes proteīnu, kas ir ļoti labvēlīgs stiprā dzimuma pārstāvjiem. Proteīns ir atbildīgs par muskuļu masas pieaugumu.

Pastāvīgā gaļas lietošana veicina skābeņskābes sāļu uzkrāšanos un nogulsnēšanos. Runa ir par oksalātiem. Avokado satur lielu vitamīna B6 daudzumu, kurš spēj novērst oksalātu veidošanos.

Ir zināms, ka vīriešiem biežāk ir novērojamas sirds asinsvadu saslimšanas. Normālai sirdsdarbībai ir nepieciešams neaizstājamais kālijs. Tā aktīva lietošana uzturā labvēlīgi ietekmē sirds muskuļa darbību, – vēsta eurosmi.ru.

Avokado sastāvā ir daudz mazāk nātrija. Šāda labvēlīga mikroelementu kombinācija spēj uzturēt ūdens un sāļu bilanci vīrieša organismā. Sabalansētais mikroelementu daudzums aktīvi samazina holesterīna līmeni, normalizējot arteriālo spiedienu.

Auglis ir ļoti veselīgs vīriešiem, īpaši tiem, kuriem ir konstatēts hronisks prostatīts un priekšdziedzera adenoma. Stiprā dzimuma pārstāvji lieto avokado ar vīriešu slimību profilakses mērķi.

Kālijs un nātrijs nav vienīgie mikroelementi avokado sastāvā. Tas satur arī kalciju. Tādējādi avokado labvēlīgi ietekmē kaulu sistēmas, matu un nagu stāvokli.


Написать комментарий