Daugavpils novada domes Attīstības nodaļā var iesniegt informāciju Daugavpils novada Ražotāju un investīciju katalogam

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes Attīstības nodaļa turpina veidot Daugavpils novada Ražotāju un investīciju katalogu, kurā bezmaksas informāciju par saviem uzņēmumiem var ievietot visi novada ražotāji un pakalpojumu sniedzēji.

Daugavpils novada domes Attīstības nodaļas projektu koordinators Jāzeps Krukovskis paziņoja portālam Gorod.lv, ka visi Daugavpils novada ražotāji esot informēti par iespēju ievietot informāciju katalogā. Šo iespēju izmantojuši vairāk nekā 50 novada ražotāji.

„Mūsu mērķis ir veicināt Daugavpils novada uzņēmumu atpazīstamību Latvijā un ārzemēs, kā arī piesaistīt partnerus un investorus, un mūsu piedāvāto iespēju izmantoja lieli novada uzņēmumi, piemēram, SIA „Trevors”, SIA „Zilā lagūna”, SIA „Belwood””, pastāstīja J.Krukovskis.

Atbildot uz portāla Gorod.lv korespondenta jautājumu, kāda ir Daugavpils novada domes piedāvājuma galvenā priekšrocība, J.Krukovskis atzīmēja, ka tā ir iespēja bezmaksas popularizēt sava uzņēmuma darbību, jo ar šo informāciju iepazīsies plašs potenciālo investoru loks. Katalogā publicētā informācija būšot pieejama latviešu, krievu, angļu valodās. Tāpat informācija par novada uzņēmējiem tiks publicēta arī Daugavpils novada domes mājas lapā, kas noteikti ietekmēs tās pieejamību.

„Tiek plānots, ka Katalogā tiks apkopota informācija par Daugavpils novada ražotājiem – minēsim uzņēmuma nosaukumu, ražotās produkcijas vai piedāvāto pakalpojumu aprakstu, ievietosim dažas bildes. Ceram, ka iesniegto pieteikumu skaits pieaugs divreiz”, teica J.Krukovskis.

Pēc viņa vārdiem, informācija par uzņēmumiem iesniedzama līdz 17.februārim, tā jānosūta uz e-pastu: jazeps.krukovskis@dnd.lv

Projektu koordinators atzīmēja, ka Katalogs varētu tikt publicēts pirms Investīciju foruma, kas Daugavpilī notiks 14.maijā.


Написать комментарий