Reorganizācijas gaitā Daugavpils DzKSU meklē iekšējās rezerves

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, patlaban turpinās Daugavpils DzKSU restrukturizācija, tomēr uzņēmuma māja lapā nav neviena sludinājuma par vakancēm.

Kā portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils DzKSU vadītājs Jevgeņijs Olenovs, par vakancēm pagaidām netiek ziņots, jo tiek meklētas iekšējās darba rezerves. Nepieciešamības gadījumā sludinājumi tiks ievietoti, apgalvoja uzņēmuma vadītājs. 

Atgādināsim, ka februāra sākumā kļuva zināms, ka Daugavpils DzKSU sākās restrukturizācija, kura noslēgsies marta sākumā. Struktūras izmaiņu veikšanas ietvaros dažas vienības tiek samazinātas, bet parādīsies jaunas. Tāpat tiks izveidota jauna celtnieku brigāde.

Reorganizācijas mērķis ir uzņēmuma darba efektivitātes un māju apkalpošanas kvalitātes uzlabošana. Daži uzņēmuma struktūras vienību samazinājumi būs, bet šobrīd strādājošais personāls saņems darba piedāvājumus uz citiem amatiem, apliecināja uzņēmuma vadītājs.

Atbildot uz žurnālistu jautājumiem, J. Olenovs iepriekš ziņoja, ka uzņēmuma restrukturizācija nebūs globāla, bet drīzāk punktveida, un skars tikai atsevišķas personāla vienības. Diez vai mazāk kļūs vadošā personāla, bet darbā (bez celtnieku brigādes) tiks pieņemti pavisam jauni cilvēki, tāpat paziņoja J. Olenovs.


Написать комментарий