70 gadus vecs kultūrists pierādīja, ka vecums nepastāv 6

foto: Youtube
foto: Youtube

Sems Braiants saka, ka vecums ir subjektīvs jēdziens un nav atkarīgs no tā, kā cilvēks jūtas un izskatās. Skatoties uz šo kultūristu, grūti iedomāties, ka viņam jau ir 70 gadi.

Tas viss tādēļ, ka pensionārs atrodas tādā formā, ka spēj radīt skaudību daudziem divas reizes jaunākiem vīriešiem. Turklāt savā vecumā Sems lieto tikai vitamīnus. 70 gadus vecais vīrietis ir titula „labākais Džordžijas kultūrists” īpašnieks un pagaidām nedomā iet atpūtā.

„Cilvēki man bieži jautā, kad es domāju iet pensijā? Mana atbilde: „Nekad!” – viņš saka. – Senioru vidū biežāk nomirst tie, kuri ir aizgājuši pensijā. Es mīlu strādāt un nodarboties. Es „kačājos” jau 27 gadus”.

Sonni strādā nakts maiņā par iekrāvēja operatoru un divas reizes dienā apmeklē trenažieru zāli, lai uzturētu savu ķermeni, kurš deva viņam vairāk titulu un trofeju, nekā viņš varēja iedomāties.

Viņš sāka nodarboties, kad viņam bija 44 gadi. Gājieni uz sporta zāli šķita vīrietim kā ideāls paņēmiens, lai izlaistu tvaiku, kad viņa laulības sāka brukt. Pēc viņa vārdiem līdz tam viņš nekad nestrādāja ar smagumiem. Jau pēc 11 mēnešiem pēc nodarbību sākuma viņš piedalījās pirmajās sacensībās, – vēsta fedpost.ru.

Turnīrā, kurš notika Džordžijas štata Kolumbsas pilsētā, viņš bija nepareizā tērpā – sarkanbaltzilā triko. Vīrietis atzīstas, ka tad viņam nebija saprašanas, kā jāpozē. Tomēr, neskatoties uz visām grūtībām, Sonni ieguva trešo vietu iesācēju vidū un ceturto vietu galvenajā konkursā.

Patlaban viņa svars sastāda 192 kg. Uz jautājumu par to, kā viņam izdodas palikt šādā formā, vīrietis atbild: „Ja jūs sākat domāt par to, ka jūs esat vecs, apziņa pieņem šo domu un jūsu ķermenis tik tiešām sāk novecot. Tādēļ es par to vienkārši nedomāju”.


Написать комментарий

ough serious kilogram = pounds???

Have some brain and think what you read and post.

this nigga radical, yo dog... still crankin' grandpa

Vilkme 192 kg, nevis svars.

Visam sava cena,
cerams sievietes ko viņš dabū ir tas ir tā vērts, lai pavadītu vismaz 20% no dzīves cilājot svarus :D

192kg? :D ir jaabuut maarcinaam nevis kg.

Написать комментарий