Višķu pagasta pārvalde meklē sadzīves atkritumu apsaimniekotāju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

13.februārī Višķu pagasta pārvalde izsludināja atklātu konkursu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Višķu pagasta teritorijā, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Līguma priekšmets ir pašvaldības un atkritumu apsaimniekotāja sadarbība sadzīves atkritumu apsaimniekošanas jomā Višķu pagasta teritorijā, ar mērķi noteikt atkritumu saimniecības darbības kārtību, lai aizsargātu apkārtējo vidi, cilvēku dzīvību un veselību, kā arī fizisko un juridisko personu īpašumus no sadzīves atkritumu ietekmes.

Višķu pagasta platība – 104 km2. Iedzīvotāji – 1960 (tai skaitā daudzdzīvokļu mājās – 390 un individuālajās mājās - 410). Pagasta teritorijā atrodas aptuveni 16 iestādes un uzņēmumi. Lielākie – Špoģu vidusskola, Višķu sociālās aprūpes centrs, Špoģu mūzikas un mākslas skola,  A/S  „Latgales bekons”, SIA „ Agraris”. Pašvaldības pārziņa ir 8 kapsētas, estrāde un sporta stadions Višķu tehnikuma ciemā. Aptuvenais atkritumu apjoms Višķu pagasta teritorijā ir 600 m3/gadā.

Saskaņā ar konkursa nolikumu, noslēgtā līguma izpildes laiks – no 2014.gada 1.aprīļa līdz 2017.gada 31.marta jeb 36 mēneši.

Jāpiebilst, ka ieinteresētās personas piedāvājumus var iesniegt līdz 2014.gada 24.februārim,  plkst.10.00, Višķu pagasta pārvaldē Skolas ielā 17, Špoģi, Daugavpils novads, iesniedzot personīgi vai atsūtot pa pastu. Jāatzīmē, ka pretendents nevar iesniegt piedāvājumu variantus, var iesniegt piedāvājumu tikai par visu apjomu.

 


Написать комментарий