Dubnas pagasta pārvalde plāno iegādāties jaunu mikroautobusu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kārtējās Daugavpils novada domes sēdē deputāti izskatīja jautājumu par jauna mikroautobusa iegādi Dubnas pagasta pārvaldes vajadzībām.

Ziņotājs – Dubnas pagasta pārvaldes priekšsēdētājs Ēvalds Stašulāns – pastāstīja, ka jaunais mikroautobuss, kurā būtu 8+1 sēdvietas, esot nepieciešams dienesta braucieniem, bērnu pārvadāšanai, pašdarbības kolektīvu braucieniem, bērnu un jauniešu pasākumu apmeklēšanai. Pēc Ē.Stašulāna vārdiem, ieceres īstenošanai jāpaņem aizņēmums Valsts kasē.

Uz deputātu jautājumiem, vai mikroautobuss nebūs par mazu bērnu pārvadāšanai, Dubnas pagasta pārvaldes priekšsēdētājs atzīmēja, ka to izmantos bērnu nogādāšanai uz jauniešu pasākumiem un vietu nebūs par maz, turklāt Dubnas pagasta pārvaldes rīcībā ir liels autobuss, kurā ir 45 sēdvietas.

Daugavpils novada domes priekšsēdētāja vietnieks Arvīds Kucins atzīmēja, ka mikroautobusa iegādei nepieciešamie līdzekļi esot paredzēti pašvaldības 2014.gada budžetā, tādēļ deputāti vienbalsīgi atbalstīja Dubnas pagasta pārvaldes lūgumu.


Написать комментарий