Medumu pagasta Kultūras namu vadīs jauna kultūras menedžere

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka no 2014.gada janvāra Medumu pagasta pārvalde aktīvi meklēja jaunu kultūras menedžeri, kas attīstītu pagasta kultūras dzīvi.

13 pretendentiem bija jāiziet vairākas kārtas un jāpierāda savas prasmes dažādu pasākumu organizēšanā lauku vidē. Atgādināsim, ka 8 pretendenti bija atlasīti dalībai pirmajā kārtā un uz darba pārrunām aicināja tikai 4 kandidātus, no kuriem izvēlējās jaunu Medumu pagasta kultūras menedžeri.
Medumu pagasta Kultūras namu vadīs jauna, entuziasma pilna direktore – Olita Pereca.

Daugavpils novada domes Kultūras pārvaldes vadītāja un konkursa Vērtēšanas komisijas locekle Ināra Mukāne paziņoja portālam Gorod.lv, ka konkursā piedalījās liels pretendentu skaits, tādēļ bija grūti prognozēt, kas no viņiem būtu piemērotākais kandidāts.

„Nolēmām dod iespēju jaunai meitenei, kura pavasarī beigs Daugavpils Mūzikas vidusskolu. Viņai ir ansambļu un vokālo kolektīvu vadīšanas pieredze, kas mums šķita ļoti vērtīga. Ceram, ka Medumu pagasta kultūras dzīve uzlabosies”, pastāstīja I.Mukāne.

Savukārt uz portāla Gorod.lv korespondenta jautājumu, kad jaunā vadītāja ķersies pie darba, mums atbildēja, ka Olita Pereca 14.februārī sāka iepazīties ar darba pienākumiem un Medumu pagasta Kultūras nama darbību, tādēļ tuvākajā laikā daudzi saskarsies ar jaunu kultūras menedžeri.


Написать комментарий