Paziņots Daugavpils pilsētas Sporta pārvaldes vadītāja amata kandidāts

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

17.februārī Daugavpils pilsētas domē notikušās preses konferences gaitā Domes izpilddirektors Andrejs Kursītis paziņoja Sporta pārvaldes vadītāja amata kandidāta vārdu.

Andrejs Kursītis pastāstīja, ka no 15 pretendentiem tika izvēlēts viens – Mihails Jenbajevs, kura kandidatūra tiks nodota apstiprināšanai Izglītības un kultūras jautājumu sēdē, kas notiks šonedēļ.

Kļuva zināms, ka Mihails Jenbajevs ir Izglītības pārvaldes sporta metodiķis, iepriekš strādājis par Pašvaldības policijas nodaļas vadītāju. Saskaņā ar ienākumu deklarāciju, M.Jenbajevs 2012.gadā strādāja kā metodiķis, sporta skolotājs, vieglatlētikas treneris.

Atgādināsim, ka konkurss uz Sporta pārvaldes vadītāja amatu tika izsludināts, jo iepriekšējais pārvaldes vadītājs pēc pušu vienošanās atstāja šo amatu un kļuva par vadītāja vietnieku. Pretendentu pieteikumi bija iesniedzami līdz 17.janvārim, pēc šī datuma tika paziņots, ka konkursā piedalās 14 kandidāti. Neskatoties uz to, ka bija plānots pēc iespējas ātrāk noteikt jaunu pārvaldes vadītāju, mēnesi pēc pieteikumu termiņa beigām jauns vadītājs joprojām nebija izvēlēts. M.Jenbajevs Sporta pārvaldes pienākumus sāks pildīt, ja Domes deputāti apstiprinās viņa kandidatūru.


Написать комментарий