J.Lāčplēsis neapstiprināja J.Careva paziņojumu, ka apkures maksas samazināšana par 50% esot tikai tehnisks jautājums

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv lūdza pilsētas mēru Jāni Lāčplēsi komentēt paziņojumu par to, ka apkures maksas samazināšana par 50% Daugavpilī ir tikai tehnisks jautājums, kuru atrisinās jaunais PAS „Daugavpils siltumtīkli” vadošais darbinieks.

Atbildot uz jautājumu, vai Jānis Lāčplēsis kā pilsētas mērs var apliecināt darba grupas, kura pētīja PAS „Daugavpils siltumtīkli” darbību, vadītāja paziņojumu, mērs atzīmēja: „Šis jautājums jāuzdod darba grupas vadītājam, es nebiju klāt, kad tika izdarīti šādi paziņojumi, tādēļ nevaru tos komentēt”.

Papildjautājumu par to, vai apkures maksu reāli var samazināt par 50%, pilsētas mērs neuzklausīja līdz galam, atkārtoti iesakot portāla Gorod.lv korespondentam griezties pie J.Careva, ja viņš izteicis šādu paziņojumu.

Tādējādi var secināt, ka, ja Careva kungs šādu apgalvojumu neizteica pilsētas mēra klātbūtnē, tas neatbilst patiesībai vai deputāts par šādu iespēju vēl nav informējis  pilsētas mēru. Tikmēr pilsētas mērs neapstiprināja, ka apkures maksas samazināšana par 50% esot tikai tehnisks jautājums.


Написать комментарий